Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Људи, само јас имам проблеми што не ми стигаат дома овие праткиве од али кои не се препорачани?
Море матер да им ебам јас у мак пошти, говна. Чисто се сумњам дека до толку доцнат, едноставно не мора таквите да ги чекираат и лаганица можат да си ги лапнат зошто за нив нема тракинг.Тие редовно доцнатАко е препорачана некако ке се тешиш дека е некаде жива и дека се движи ама со обичните... А можеби и поради католичкиот Велигден ти доцнат.
Море матер да им ебам јас у мак пошти, говна. Чисто се сумњам дека до толку доцнат, едноставно не мора таквите да ги чекираат и лаганица можат да си ги лапнат зошто за нив нема тракинг.
Искрено, не знам дали само во МКД али мртва мајка да им изнаебам. Не може бе човек да ги нема, крф им ебам, 40 ебени дена.За тоа да не правиме муабет, поинтересните пратки без тракинг ,,мистериозно,, исчезнуваат само во МКД.
Абе јас порачав на тоа нивната кинеска нова година и уште нема стигнато производот, обично за 20-25 дена ми стигаат. Или касни или некој го ќарил или е изгубен. Побарав од продавачот да ми го продолжи рокот за протекција и ми додаде 30 дена. Ако не стигне до тогаш ќе ги враќам парите со диспјут.Искрено, не знам дали само во МКД али мртва мајка да им изнаебам. Не може бе човек да ги нема, крф им ебам, 40 ебени дена.
Брат, посериозните работи се со трекинг и нема мака, нема каде да оди, секаде го чекираат. Овие говнава за по долар-два-три се искурназиле и ги праќаат со обична пратка, без трекинг. Тоа сега почнале, порано 99% ги праќаа со трекинг, мајката и нив да им ја заебам жута.Абе јас порачав на тоа нивната кинеска нова година и уште нема стигнато производот, обично за 20-25 дена ми стигаат. Или касни или некој го ќарил или е изгубен. Побарав од продавачот да ми го продолжи рокот за протекција и ми додаде 30 дена. Ако не стигне до тогаш ќе ги враќам парите со диспјут.
Добро е аливо за џиџи миџи ама за посериозни работи со сомнителен квалитет не би нарачувал. Од кај знаеш што дрога клавет.![]()
Знам. Имам и поскапи работи купено и на сите пишуваат 5 долари на пакетот а тој внатре кола може да собере. Кинеска работа.Брат, посериозните работи се со трекинг и нема мака, нема каде да оди, секаде го чекираат. Овие говнава за по долар-два-три се искурназиле и ги праќаат со обична пратка, без трекинг. Тоа сега почнале, порано 99% ги праќаа со трекинг, мајката и нив да им ја заебам жута.
Не би требало може производот да му е нов инаку рејтингот на продавницата е солиден на крај пиши му порака види дали ќе ти врати.Ми треба мислење за праткава http://www.aliexpress.com/item/PAZO...-Available-For-KAWASAKI-KX65/32437610207.html да не е преварант добавувачот пошто праткава нема ни оценки ни нарачки
Зборев со него враќаНе би требало може производот да му е нов инаку рејтингот на продавницата е солиден на крај пиши му порака види дали ќе ти врати.
Не му ја мисли тогаш само прочепкај поефтин да не најдеш.Зборев со него враќа
Дали оти сум скоро преселен на нова адреса,при нарачка на пр. на мобилен може да ја напишам новата адреса иако личната карта ми е на стара адреса без да биде проблем? И дали се пишува при регистрација мобилен или фиксен телефон?