- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.252
- Поени од реакции
- 1.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да го порачам ОВА, може ли накој да ми каже дали е лажен, зш гледам дека има само 6 ордерс, а не се разбирам мн по овие работи.
Мислам дека се скрсила при транспорт мене лед светилка жива и здрава ми стаса и свети а беше во плико ставена со меури само од страните. Така што сликај и барај да ти препрати продукт.Последен пат порачав заштитно стакло за мобилен и ми стигна скршено. Дали е од нив или по пат, не знам. По што беше спакувано во пластична кутија, па во хартиена, замотано во сунѓер и две дебели ќеси. И да се скрши.![]()
па друга валута и не може да имаш на картичка од наша банкаMoze da se poracuva ako na kreditnata imam samo denari?
па друга валута и не може да имаш на картичка од наша банка
може да купуваш
Moже, системот по автоматизам ги конвертира во валутата која се бара при плаќањето.Moze da se poracuva ako na kreditnata imam samo denari?
мислам дека само средствата од денарската трансакциона се достапни на дебитната. и да имаш девизи ако немаш денари нема да ти помине трансакцијата.Можеш да ја имаш секоја валута со која работи банката. Ке си отвориш девизна сметка ке ја поврзеш со картичка и готово.[DOUBLEPOST=1436639814][/DOUBLEPOST]
Moже системот по автоматизам ги конвертира во валутата која се бара при плаќањето.
мислам дека само средствата од денарската трансакциона се достапни на дебитната. и да имаш девизи ако немаш денари нема да ти помине трансакцијата.
од девизи во денари па пак во девизи? ти ги претвара девизите по куповен во денари па по продажен ги конвертира пак во девизи?Теоретски е точно но практично ако немаш денари на денарската картичката автоматски конвертира средства од девизната за да се покрие бараната сума од денарската. Зборот ми беше дека сепак можеш да имаш картичка со која можеш да купуваш и со странска валута, не само во денари.
10384Сакав да го порачам ОВА, може ли накој да ми каже дали е лажен, зш гледам дека има само 6 ордерс, а не се разбирам мн по овие работи.
Кога си го отварал од возбуда си го скршилПоследен пат порачав заштитно стакло за мобилен и ми стигна скршено. Дали е од нив или по пат, не знам. По што беше спакувано во пластична кутија, па во хартиена, замотано во сунѓер и две дебели ќеси. И да се скрши.![]()
Ги носат на некои дома колку што знам или одиш у пошта у Чаир ги зимашДечки, вие од Скопје како ги добивате нарачкиве?
Ама он не е од Скопје, изгледа планира лажно да се претставува да краде.Ги носат на некои дома колку што знам или одиш у пошта у Чаир ги зимаш![]()
Kур ги носат до домаГи носат на некои дома колку што знам или одиш у пошта у Чаир ги зимаш![]()
Е колку си бистар да си ебеш, пријави ме у полицијаАма он не е од Скопје, изгледа планира лажно да се претставува да краде.
E добро, кај треба да ги подигнам?не ги носат до дома, дома може само да добиеш известување