- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Жена ми порачала некои патики, пишува дека порачката не е пратена и во меѓувреме овој ја затворил продавницата. Освен откажување друго чаре нема за ваков случај?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чаре да чекаш да поминат деновите за процесирање во случај продавачот пак да ја отвори продавницата или можеби ќе биде пратена. Ако не ти се чека барај назад одма пари.Жена ми порачала некои патики, пишува дека порачката не е пратена и во меѓувреме овој ја затворил продавницата. Освен откажување друго чаре нема за ваков случај?
druze jas od aliexpres imam poracano +10 najrazlicni proizodi-se mi stasalo pomejgu 18~30 denovi* i da recam deka ne gi biva, neee taka- ednostavno nemuse pogodilo,neka si bara damuse refundira i toa e toa*Уште колку измамени купувачи од кинези треба да се јават за да сватите дека се поголеми далаверџии и преваранти од нас?
Од друга страна можеш да најдеш илјадници луѓе што се презадоволни од нивните производи и услуга. Се зависи на кој ќе налеташУште колку измамени купувачи од кинези треба да се јават за да сватите дека се поголеми далаверџии и преваранти од нас?
Абе во кој случај е оштетен он сеа ? Него парите секако му се заштитени ако не ја испратат порачката плус далаверите се прават кај нас со нарачките кои си ги зимаат у пошта , а ти не ги добиваш. Јас од али сум многу задоволен.Уште колку измамени купувачи од кинези треба да се јават за да сватите дека се поголеми далаверџии и преваранти од нас?
Стај си у евра по 62 ти иде еврото и крајКолку моментално испаѓа доларот преку тутунска ако нарачуваш?
Стигнале иако продавницата ја затвори уште пред да ги испрати. И тоа за 10 денаЧаре да чекаш да поминат деновите за процесирање во случај продавачот пак да ја отвори продавницата или можеби ќе биде пратена. Ако не ти се чека барај назад одма пари.
Некое правило немаш обично се гледат рејтинзите ама мене ми се има случено и со висок рејтинг да не ја добијам нарачката заради нашиве у пошта. Во глобала барај си цена подобра за продуктот , а другото е коцка ама како и да е твоите пари се заштитени се додека не ти истече времето за стигнување на нарачката , па дури и пред 5-6 дена на истек можеш фино да си отвориш жалба и да те рефундираат. Ќе си следиш нарачката со тракинг намбер преку некој од сајтовите за тоа наменети http://www.17track.net/en/ така ќе знаеш каде е нарачката , а статусот обично се менува на 5-10 дена.здр дечки
сакам да порачувам од алиекспрес.. па некој ако има време да пише на што треба да се внимава при порачување,дали стасуваат сите порачки ,како да знам каде се наога порачката ,кога ке знам дека е стасана во мкд ,кој се негативните работи при купувањето... Значи се ме интересира во врска со порачувањето
Sent from my iPhone using Tapatalk