Nymphadora
Емоцинално незрело џубре
- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 986
- Поени од реакции
- 1.672
Мене ми се јави на лицето, се нафрлав цела.. не знаев одпрво што да правам и од што е..затоа што никогаш не сум имала проблем со бубулици, иако имам мрсна кожа, никогаш не сум имала такви проблеми. Отидов кај мојот матичен лекар и после неколку мин разговор, ми рече дека ми е од сонцето, затоа што имав и на градите како црвенило а и рацете ме чешаа иако реално не можев да забележам црвенило на нив... а и чудно ми беше да е од сонцето, затоа што не се изложував толку многу.
Сепак за црвенилото на градите ми даде една крема... ќе протарашкам после да видам точно како се викаше, а за лицето ми препорача да земам од нивеа кремите.
Секако после неколку недели, состојбата се стабилизира и црвенилото беше повлечено, исто така и чешањето го снема.
Се има јавено само уште еднаш после тоа.. али тоа беше кога бев во грција на одмор.. и мислам дека беше нешто и од водата, затоа што сите што бевме на тоа место се нафрлавме, не само моиве.. него и други луѓе што ги запознавме таму ни рекоа дека и нив им се случува истото. Е сега.. дали тоа беше пак од сонцето.. или плус уште нешто.. не знам.. ако некој имал искуство нека каже. Ја тоа го излечив со она млекана за сипаници што ги зимаат.
Сепак за црвенилото на градите ми даде една крема... ќе протарашкам после да видам точно како се викаше, а за лицето ми препорача да земам од нивеа кремите.
Секако после неколку недели, состојбата се стабилизира и црвенилото беше повлечено, исто така и чешањето го снема.
Се има јавено само уште еднаш после тоа.. али тоа беше кога бев во грција на одмор.. и мислам дека беше нешто и од водата, затоа што сите што бевме на тоа место се нафрлавме, не само моиве.. него и други луѓе што ги запознавме таму ни рекоа дека и нив им се случува истото. Е сега.. дали тоа беше пак од сонцето.. или плус уште нешто.. не знам.. ако некој имал искуство нека каже. Ја тоа го излечив со она млекана за сипаници што ги зимаат.

Кога ќе фати алергијава ми иде со нож да земам кожава да си е одерам е толку неубо е.Значи не е стандард алергија како на сите што висе јавува како точки и малце да се почеша.Нз што да правам одам во 6 на плажа и со 50 фактор намачкан.Килл ми