Александар Велики - Македонец во квизот на Challenge TV

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
ова треб а да се искористи во преговорите за името :wink:

D495B58E8231BE498C22D07118781503.jpg
LOL, aj sega kazi za 2 karpi vo egejsko more ednata aleksandar drugata roxana koj zevs gi razdelil i za koi da gi vidis plate 20-30 evra ova leto i i pomogna na dora so tvoite pari denovive vo njujork da si kupi taze najlonki.)))))))

Што убаво им го плесна водителот.Па и нашето знаме на крајот.
Мх, мх...

Хаха сега гледав на сител на вести , закон :):pos2: како им лупнаа прашање сите пари ги загубија :)

Момци, го поправив :) Проблемот беше во конверзијата од свф.

Колку само ме израдува ова.
Конечно вистината. И тоа на најинтересниот можен начин. :)

za ovi ne 23000 treba mnogu poveke da zagubat zasto tolku se glupi sto ni samite ne znaat.a inaku ovaa odi vo nas prilog zasto gejlada ne moze vecno cel svet da go laze.

Барем овие двајца цел живот веќе ке знаат од каква националност е Александер Велики :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Колку само ме израдува ова.
Конечно вистината. И тоа на најинтересниот можен начин. :)

Pa sekogas IDNINATA e po fantasticna od NAJFANTASTICNITE PRETPOSTAVKI :)

za ovi ne 23000 treba mnogu poveke da zagubat zasto tolku se glupi sto ni samite ne znaat.a inaku ovaa odi vo nas prilog zasto gejlada ne moze vecno cel svet da go laze.

Zosto, pa tie se prosecni EU ucenici...taka gi ucele... :)

a anglicanive se navistina kurvi indijanski...NEVIDENI... :) KAKVA SAMO NAMESTALJKA !!!

Zosto, pa tie se prosecni EU ucenici...taka gi ucele... :)

a anglicanive se navistina kurvi indijanski...NEVIDENI... :) KAKVA SAMO NAMESTALJKA !!!

Абе, им го сместија на Англичаниве што се натпреваруваа, зашто не знаат. Така се прави со квиз-прашања: се прават финти.

Со тоа што ова е чиста вистина, само што луѓево не ја знаат. Толку долго ги труеле со лаги, што не биле спремни ја примат вистината на време. И тоа ги чинеше 23 илјади фунти. Чиста работа.

Респект за Англискиов квиз! Цареви! :olee:

На англичаниве навистина ноќна мора сме им. Во фудбал губат поени во натпреварите со нас, губат пари на нас...ама така им треба, кога ги слушаат Дркојани и Кременадлис :oeoeoe:

леле колку само се израдував!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: треба сега на педериве да им се пушти :pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud: и :toe:

:pos2:hahaha kakov shok za grcite.hahaah ocigledno deka rabotite se menuva na podobro.

На англичаниве навистина ноќна мора сме им. Во фудбал губат поени во натпреварите со нас, губат пари на нас...ама така им треба, кога ги слушаат Дркојани и Кременадлис :oeoeoe:

Kremenadlis :pos2:хаххаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom