Александар Маленко најавува претседателска кандидатура

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
после циле еве нови милијадрди доаѓаат во Македонија...ех ама среќна нација сме ние...

абе овој сто посто така ја има смувано оваа русинката...и обеќал фрст лејди да ја прави...после изборите ќе го остави ќе видите...

после циле еве нови милијадрди доаѓаат во Македонија...ех ама среќна нација сме ние...

абе овој сто посто така ја има смувано оваа русинката...и обеќал фрст лејди да ја прави...после изборите ќе го остави ќе видите...

Абе за какви избори праиш муабет ? Па овој копук на избори ни како гласач не е кадарен да се појави...:pop:

па до тогаш може да ја лаже...

Леле, па и со Путин седел малиот, ха,ха,ха...Можеби Путин го замолил да не се кандидира во Русија, да не извиси Медведев...и му рекол :ај ти оди во Македонија таму биди си претседател, на Медведев ептен му ветив...а земзелава: па да имаш право, сега и требам повеќе на Македонија„
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Идејата да се кандидирам на наредните претседателски избори потекна од мојата сопруга Татјана.

Лејдис енд џент’лмен, лет ми интродјус ту ју, ди президент оф д интернешнел асосиејшн оф папучарс.

Абе, на Абрамович жената нели се викаше Ирина, а не Татјана?

Бившата на Абрамович (Нот) + талентот на маленко (нот) = Сигурна кандидатура за претседател (нот)

Ве читам и Ви се чудам на сите....
МАЛИОТ СИ ЈА ПОСТИГНА ЦЕЛТА........
Од кога исплива на малиот маратон прв, досега не е повеќе зборувано за него....
ХЕ ХЕ ХЕ .... си натепа публицитет......

Леле, па и со Путин седел малиот, ха,ха,ха...Можеби Путин го замолил да не се кандидира во Русија, да не извиси Медведев...и му рекол :ај ти оди во Македонија таму биди си претседател, на Медведев ептен му ветив...а земзелава: па да имаш право, сега и требам повеќе на Македонија„
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Абе седеше со Путин, како не.....
И Медведев и Јас бевме таму.....
Тројца бевме со Путин, а Претседателски места само две.....
И ЈАС ИЗВИСИВ.....Овие двајца поминаа..

ПС. Иначе малиов стварно сакаше прво на Русија да биде....(е тогаш јас ќе имав шанса).... ама кога му скокна Медведев со шамари....плес..плес... и малиов се повлече.....

Абе седеше со Путин, како не.....
И Медведев и Јас бевме таму.....
Тројца бевме со Путин, а Претседателски места само две.....
И ЈАС ИЗВИСИВ.....Овие двајца поминаа..

ПС. Иначе малиов стварно сакаше прво на Русија да биде....(е тогаш јас ќе имав шанса).... ама кога му скокна Медведев ос шамари....плес..плес... и малиов се повлече.....

ALEKSANDAR MALENKO SAKAL DA E PRETSEDATEL

МАЛЕНКО АЛЕКСАНДАР САКАЛ ДА Е ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА. НАСТАПИ И НА ТЕЛЕВИЗИЈА МОРИС ВО ОХРИД. ВИДЕТЕ ШТО КАЖУВАШЕ МАЛЕНКО ЗА ДОРА БАКОЈАНИ И ПРИЕМОТ КОЈ ГО ИМАЛ КАЈ ВЛАДИМИР ПУТИН Кликнете овде http://www.megastar.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=26

:back: За Македонија - ДА!!! Е, ПМ!!!
За сите смајлиа кои не сум ги употребил во пост, ќе надоместам сега.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

господинот претседател...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

толку податоци знаете за бакојани, шо нема да го разочарате нашиот народ...
ако треба ќе стане охридска невеста
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Господе боже....
ова Охридов какви луѓе вади никој не вади...hahahaha

“ако е за Македонија овде одма’’

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom