Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
после циле еве нови милијадрди доаѓаат во Македонија...ех ама среќна нација сме ние...
абе овој сто посто така ја има смувано оваа русинката...и обеќал фрст лејди да ја прави...после изборите ќе го остави ќе видите...
Абе за какви избори праиш муабет ? Па овој копук на избори ни како гласач не е кадарен да се појави...:pop:
па до тогаш може да ја лаже...
Идејата да се кандидирам на наредните претседателски избори потекна од мојата сопруга Татјана.
Tоа одамна се расчисти дека ова не е жената на АбрамовичАбе, на Абрамович жената нели се викаше Ирина, а не Татјана?
Леле, па и со Путин седел малиот, ха,ха,ха...Можеби Путин го замолил да не се кандидира во Русија, да не извиси Медведев...и му рекол :ај ти оди во Македонија таму биди си претседател, на Медведев ептен му ветив...а земзелава: па да имаш право, сега и требам повеќе на Македонија„
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :nesvest: :nesvest: :nesvest:
Леле, па и со Путин седел малиот, ха,ха,ха...Можеби Путин го замолил да не се кандидира во Русија, да не извиси Медведев...и му рекол :ај ти оди во Македонија таму биди си претседател, на Медведев ептен му ветив...а земзелава: па да имаш право, сега и требам повеќе на Македонија„
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :nesvest: :nesvest: :nesvest: