Alcatraz

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Колку епизоди ќе има сезоната? Многу доцна почнуваат, ама во секој случај ова не се пропушта.

Ги изгледав првите две епизоди. Интересен старт на серијата. Ќе видиме што ќе се случува понатаму, ама вреди да се погледне. Мене добар впечаток ми остави.

Fuck you Abrams, I'm hooked up!
Интересничка е... тоа Абрамсовото магично мало делче... ахх.

ај објасни се што ти значи тоа overdone и каде го виде во серијата и што би сменил ти за да не биде overdone

Да се присоберат.. :trierace:
Досадни сте со LOST оти не сте ја сфатиле. :icon_lol:

Утре ќе ја гледам, изгледа интересна. Нема грешка кога станува збор за Џеј Џеј Абрамс.
Со Лост ја утнаа малку на крај, дај боже да не биде така и со оваа серија.

ај објасни се што ти значи тоа overdone и каде го виде во серијата и што би сменил ти за да не биде overdone

Претеруваат со наметнување на некои делови од епизодите, ги држат во фокус (како главна случка во таа епизода) а пак ништо посебно не постигнуваат, дијалозите се просечни, глумата е просечна, наметлива е серијата, така ми делува, знаеме сите дека Хуго може многу подобро од тоа да одглуми како и Сем Нил, кој голем дел од времето прави некои недефинирани изрази, а пак е без емоција...исфорсирана - избрзана серија.

Ќе ја пробам. Првиве 2 епизоди т.е. споениот пилот ќе го изгледам па ќе видам дали ќе продолжам. :)

Ние што не сме ја гледале Лост, може оваа да ја гледаме? :)

Гледај, али не очекуваај ништо посебно...

photo31.jpg

Не сум по плави али серијава не ми смета. :D

Шо му е филмов со буквиве? Па и Хуго бе. Неам големо очекување, али ајде, од атер за Lost, ќе провериме.

Супер е серијава. Почетокот јак беше. Ќе видиме што ќе следува понатака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom