Alcatraz

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е серијата, ама главниот лик блондинка ми е некако слаба. Другите глумци се ептен погодени.

Ја изгледав и 4тата епизода, не сум којзна колку многу задоволен. Солидна е не е лоша ама веќе после 4та епизода ми е монотоно пошто истото се дешава
Ме нервира тоа што секоја епизода е со различен човек и се на крај успеваат да ги фатат.
Ако снимаат за сите ондак да се откажам уште сеа пошто 10 сезони не планирам да глеам.
Како и да е, очекував повеќе од серијава, не е лоша ама го нема оној wow фактор.
И дали само ја приметив или користат слична музика у позадина како Лост кога затворениците го имаат оној флешбек

Ја изгледав и 4тата епизода, не сум којзна колку многу задоволен. Солидна е не е лоша ама веќе после 4та епизода ми е монотоно пошто истото се дешава
Ме нервира тоа што секоја епизода е со различен човек и се на крај успеваат да ги фатат.
Ако снимаат за сите ондак да се откажам уште сеа пошто 10 сезони не планирам да глеам.
Како и да е, очекував повеќе од серијава, не е лоша ама го нема оној wow фактор.
И дали само ја приметив или користат слична музика у позадина како Лост кога затворениците го имаат оној флешбек

Се согласувам. Ако продолжат вака, нема да биде добро. Секоја епизода е иста уствари, само се менува затвореникот. Мора да сменат нешто.

Ако до крај бидат вака епизодите со секоја епизода нов затвореник да откриваат, ќе им пропадне серијата. :(

Според мене, има мало подобрување во последнава епизода. Поинтересна беше од претходните. Се открија некои работи, но се наметнаа и уште повеќе прашања. Сепак, може да стане ептен монотона, и мора нешто да се смени.

Ја некако го губим ќејфот на серијава све едно исто не ќе глеам copy>paste

Дајте торентче во ПП неможам да ја најдам, ми умре btjunkie.org :(

Што ќе се прае, и ја цел ден го жалим :(
Иначе, не почнав да ја гледам ама трејлерот ме погоди у срце :)

Што ќе се прае, и ја цел ден го жалим :(
Иначе, не почнав да ја гледам ама трејлерот ме погоди у срце :)

Омилено ми беше :( ама среќа си најдов еден нов уште подобар, ако ти треба пиши ми на профил ќе ти пуштам линкче. Сега ја симнав покасно ќе почнам да ја гледам, па следниве денови ќе споделам импресии:)

Од Rutracker.org подобар тракер не наоѓате. Само гледајте да кажувате фала на темите, и да сидате колку можете. ИМА СВЕ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom