Албанија - место за одмор

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Дали со ова отворен балкан имаме бесплатно лечење таму? Имаат соработка слушнав од еден човек ,има вистина во ова ?
Да лекувањето е бесплатно.
Јас во месец јули бев на Албанија и фатив вирус таму,бев во најблиската болница од хотелот во градот Каваја,таму ме прима во емергенција ми дева инфузија и ништо не платив. Само ми зема лични податоци име презиме , адреса и толку.
Автоматски споено мислење:

Дали со ова отворен балкан имаме бесплатно лечење таму? Имаат соработка слушнав од еден човек ,има вистина во ова ?
Јас во месец јули бев на Албанија и фатив вирус таму,бев во најблиската болница од хотелот во градот Каваја,таму ме прима во емергенција ми дева инфузија и ништо не платив. Само ми зема лични податоци име презиме , адреса и толку.
Автоматски споено мислење:

Првпат ќе одам за Албанија, Драч и тоа преку Ќафасан. Каков е патот, има ли патарини? И со картица може ли да се плати патарина или ми требаат леќи?

Првпат ќе одам за Албанија, Драч и тоа преку Ќафасан. Каков е патот, има ли патарини? И со картица може ли да се плати патарина или ми требаат леќи?
Nema patarini,policija ne zapira ama se vozi sporo do Elbasan,posle elbasan nemas problem imas mn,kruzni vnimavaj so kakva navigacija ke odis isto sledi i tabli ...

Ппслем Елбасан се вози брзо ама мора да се внимава на мостовите има доста кратки и не им се баш добро споени и доста фрла

Здраво,
Дали некој бил преку Дебар за Тирана?
Patot e ok, za cas i 20 min ili cas i pol si vo Tirana. Samo ima eden privremen pat (duri da se zavrsi tunelot) koj e 9 km ili 20 min kade se kacuvas nagore, pa udolnina, slicno nekako kako Larazopole ako so bil. Ako odis prvpat treba da vozis vnimatelno vo toj del bidejki e potesen inaku drugo e standard kako od Kafasan.

Дечки, дали некој знае кога и дали има автобуси Скопје-Приштина рано сабајле, накај 5-6-7 саат? На интернет се што најдов е од 10 саат па натака, ме интересира некој што бил, или што има проверена информација за истото. Благодарам :D

Дечки, дали некој знае кога и дали има автобуси Скопје-Приштина рано сабајле, накај 5-6-7 саат? На интернет се што најдов е од 10 саат па натака, ме интересира некој што бил, или што има проверена информација за истото. Благодарам :D
044 339 130
Tetovo avtobuska

Sent from my phone using Tapatalk

Здраво,
Дали некој бил преку Дебар за Тирана?

Касно али нека служи на други

Во спротивен правец од Тирана, видеото треба да се види до Маќелара, тука се двои за Дебар кај кружниот тек 1:10:52

Последно уредено:
За брзо време ќе се направи патот с.Извор(Кичево)-Бошков мост, па има опција за одење за Дебар преку овој пат, а не преку Маврово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom