- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 314
- Поени од реакции
- 165
Ili hitler mozebi podobar ?Како што гледам добро разбираш македонски, ако сите видеа и реклами ги разбираш која е поентата да има и на албански, што ќе ти смени тоа? Ќе те направи поголем човек? Попаметен, поубав?. Операторите се приватни компании и ќе спонзорираат кого сакаат и колку сакаат. И мене не ме спонзорирале кога сум барала и тоа немало врска со тоа на кој јазик е евентот. Ете не можам да разбрам што ви фали, вие живеете во Македонија не во Албанија, не во Косово. Ако сакаш да слушаш слбански, оди во Албанија, кога веќе толку си ја цените националноста зашто живеете тука а не се преселите каде што ќе се чувствувате еднакви. Стварно не разбирам, имам многу пријатели албанци од кој ниеден никад не ми направил муабет дека се чувствува дискриминирано во својата држава. И на крај кој к.. им е битно дали директорите се Албанци или Македонци или од Никарагва ебате, се додека си ја работи работата и носи пари. Дискриминација е она што барате 25% од работните места да бидат резервирани за вас, а не за најспособните и најдобрите кандидати. Научете да живеете во Македонија, како Македонци и државата ќе ни цвета.
Море само некој како Путин за вас. (Секоја чест на ретките исклучоци).
Ne ziveem vo mk ama nema vrska toa .. Da, jas dobro razbiram makedonski i i gi sfakam, ama ima dobar broj od tie sto ne razbiraat.
Corporate responsibility & business ethics, anyone ?