- Член од
- 4 април 2013
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 5
Sakam da zemam Beta Borec... Dali e kompatibilen so: Skalari, Karasi, Ajkuli i Stakleni Somovi ?........ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakam da zemam Beta Borec... Dali e kompatibilen so: Skalari, Karasi, Ajkuli i Stakleni Somovi ?........![]()
Фала многу за советот....Правилно е Сијамски борец а фамилијата е бета, Борец никако мешање со скалари ке му го изедат опашот и ке го отепаат,ја незнам и карасите како ти остануваат живи со скаларите ,скаларот е агресивна риба и не сака риба со голем опаш како караси и борци.
Како е латинското име за ајкулата, и коа цена се?
Јас сум од Радовиш и овде има само 2 вида Ајкули:Како е латинското име за ајкулата, и коа цена се?
Ауууу оваја прватаЈас сум од Радовиш и овде има само 2 вида Ајкули:
- Бала (сребрена) Ајкула (Balantiocheilos melanopterus)![]()
- Pangasianodon Hypophthalmus
![]()
Малите (долги околу 5-6 цм) се 150 денари......![]()
Абе, има кај таа продавницата во новиот пазар некој растенија или стандардно како кај сите по 1-2 врсти!Mislam deka I kaj nas vo bitola gi ima ovie od 150 do kaj 400 zavisno od goleminata ;3
Име на тревата? ај летово кога ќе го прам аквариумот ќе те барам!кој е од бт можам да му дадам некое коренче трева,кај мене една врста е ја има во изобилство,нема полжави
Прегледај го приврзокот 61573
pa za nedela-dve ke te baram ko ke go dopram akvariumo ;3 i eden drugar moj mi dava ke posadam od dvetee sorti :3кој е од бт можам да му дадам некое коренче трева,кај мене една врста е ја има во изобилство,нема полжави
Прегледај го приврзокот 61573
Ако аквариумот ти е повисок и можиш да си дозволиш подебел слој на подлога, стави првин обичен песок а потоа стави го овој!За живи растенија, потребно ли е специјален песок, земја или слично....? Можат ли да живеат со....
![]()
...................................?![]()