Мене ми рекоја дека може и со обичен цемент кој го користиме за секојдневна потреба. Првин со четка по водесто да се исуши и после подебел слој да се исуши убаво да го измиеш и може во аквариум.
Која е од прилика цената на сево ова? зошто сум финансиски ограничен!
--- надополнето: 30 март 2013 во 10:58 ---
Гледам од Битола си, дане случајно знаеш каде е продавницата која беше од десна страна на драгорот надолу кај Нептун негде наспроти рибарниците од другата страна на драгоро. Се затвори или преселена е негде?
Хидромал флекс ти е течност ке треба да ја размешиш најдобро со лепило за плочки,прилично скапа е 1000+ ден,најдобро ке биде ако имаш некој пријател шти по професија е плочкар,таа се става во купатило плед лепење на плочки и не дава да помине вода низ неа.Тој сигурно ке има па нека ти даде 1 литро да не купуваш една туба од 5л,бојата за бетон ти е од 200 ден па нагоре,и лакот тука некаде е.
--- надополнето: 30 март 2013 во 14:32 ---
Пред 5 часа се породи рибата има околу 50 мали рипчиња ја оставив 2-3 саат со нив и ја подместов,Ај кажете ми со што да ги ранам,и дали може малите рипчиња да ги чувам во тегло надвор од аквариумот без грејач,