- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Изгледа James Zabiela ке е загревање на хедлајнерот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од каде ти е ова инфо ?Изгледа James Zabiela ке е загревање на хедлајнерот![]()
Од Цобе, али и он кикса нешо натаму наваму ќе видеме шо како ќе испадне се ближи полекаод каде ти е ова инфо ?Зарем нема да дојде премногу Zabiela два пати кај нас во два месеци мада мене лично не би ми сметало да е он
![]()
45 000 евра за Тиесто??? Ова е супер, ако намалил стандардна цена за 5 пати бидејќи во моментов е 180 000 по настапДенес зборував со неколку дечки шо се поврзани и ми спомнаа нешто демек преговарале со Тиесто
Цена од 45илјади јуро?????
Не питај и мене ми е чудно а и тешко за верување45 000 евра за Тиесто??? Ова е супер, ако намалил стандардна цена за 5 пати бидејќи во моментов е 180 000 по настап![]()
Некако Tiesto тнко изгледа дека е. Нека биде добро само, тргна сценава назад на прав пат, дај боже да продолжи вакаНе питај и мене ми е чудно а и тешко за верување
Официјален лајн ап за 20дена .
веројатно ќе бидат они пред главниот изведувач како што беше Марк лани. Ова е добар знак дека програмата ќе биде суперауууууууууу браво за Prok&Fitch ептен ми се направи ќејфот, си фураат одлично хауфче, не се спори, баш како за журка...