Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа James Zabiela ке е загревање на хедлајнерот :icon_mrgr:

Omnia не се спомнува?

Omnia ти е ептен андерграунд за поголемиот дел од публиката.

Ако сакаат да соберат многу народ ќе треба некој од популарните дџ во моментот

Нека биде нешто од класичната елита, али нека го и Омниа. Претходна година три звучни имиња имаше, а СЈ&РМ направија 18 пати подобро од вај Дајк и Марк комбинирано.

Изгледа James Zabiela ке е загревање на хедлајнерот :icon_mrgr:
од каде ти е ова инфо ? :D Зарем нема да дојде премногу Zabiela два пати кај нас во два месеци мада мене лично не би ми сметало да е он (y)

од каде ти е ова инфо ? :D Зарем нема да дојде премногу Zabiela два пати кај нас во два месеци мада мене лично не би ми сметало да е он (y)
Од Цобе, али и он кикса нешо натаму наваму ќе видеме шо како ќе испадне се ближи полека :)

Денес зборував со неколку дечки шо се поврзани и ми спомнаа нешто демек преговарале со Тиесто :icon_lol:
Цена од 45илјади јуро :unsure: ?????
45 000 евра за Тиесто??? Ова е супер, ако намалил стандардна цена за 5 пати бидејќи во моментов е 180 000 по настап :D

Па кога е рок ѕвезда
y4ahe7y6.jpg

45 000 евра за Тиесто??? Ова е супер, ако намалил стандардна цена за 5 пати бидејќи во моментов е 180 000 по настап :D
Не питај и мене ми е чудно а и тешко за верување
Официјален лајн ап за 20дена .

Последно уредено:
Не питај и мене ми е чудно а и тешко за верување
Официјален лајн ап за 20дена .
Некако Tiesto тнко изгледа дека е. Нека биде добро само, тргна сценава назад на прав пат, дај боже да продолжи вака :D Me like it a lot

ауууууууууу браво за Prok&Fitch ептен ми се направи ќејфот, си фураат одлично хауфче, не се спори, баш како за журка...

ауууууууууу браво за Prok&Fitch ептен ми се направи ќејфот, си фураат одлично хауфче, не се спори, баш како за журка...
веројатно ќе бидат они пред главниот изведувач како што беше Марк лани. Ова е добар знак дека програмата ќе биде супер

Убедливо најдобро нешто кое се има случено у Македонија е фестивалов, а се одржува само по втор пат. Кој знае шо ќе биде за неколку години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom