Активности после полноќ!

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Па штознам мислам дека оти е топло врмето затоа седиме цела вечер, кога е зима гледаш што поскоро да се пикнеш под јорган да се стоплиш.... А инаку јас не седам цела вечер седам до 2 - 3 часот гледам некој сериски филм игран филм зависи од програмата....

после полноќ :sekss::pusk::pos2:

кога ке се вратам од надвор (град,маало) палам пцто, и форумов одма... посетувам уше еден форум,али на кајгана се задржуивам ...мсн муабети и то...

после полноќ најчесто гледам филмови, а ако нема некој добар филм киснам на мсн, по нет ваму таму некогаш и не сум прибран уште дома тоа е за на лето, а за на зима е друга приказна

па ќе спијам :( Цело лето ќе го поминам во село а таму има работа, секој ден станување во 4 :tapp::tapp: ќе се убијам... Блазе вас ќе си уживате цело лето.

Jas do kaj 1 saatot po polnok se setam(za vikendi i do pokasno) a posle toa dremam na net do kaj 5-6 saatot.

Читате книга?
Стоите на прозор и гледате во ѕвезденото (или какво и да е во моментот) небо?

Баш тоа.

Се пребирам во 5-6, така да надвор сум вглавно.
Бенефиција од живеење во мало мирно гратче со one hell of a good night life.

Лешинарење на нет, мсн, форуми..Седење на балкон со лаптопот, вежбање низ дома.. Се, само спиење не:)

Шетање низ град или седење некаде у некое маало,на центар... откако ке се приберам pc-то ме чека или некое филмче.

Секс, дремам пред компјутер, или шетам. Аха, и си читкам книга понекогаш.

Седам пред компјутер до кај 2-3.

Вглавно сум надвор шетам низ град со другарите или во маало , а кога ќе дојдам дома ќе се напијам нешто и гледам филм.:smir:

Во Кревет и гледам TV друго што и да правам ме мрзи

После полноќ некаде накај 2-3 ако сум дома легнувам за после накај 11-12 да станам убаво наспан па после јадам и нешто ако има работа низ дома да завршам и обично малку излегувам ама бидејќи е жешко брзо се враќам и седнувам да одморам или најчесто се закотвувам пред ПЦ за после да излезам малку (до град со другари или на фудбал) и после тоа пак дома (или во град) и повторно пред ПЦ да гледам некој филм ете тоа е накратко дејството после полноќ само не ми е јасно дали треба да пишам што после наредната :raz:

- најбрзо што можев пишав да не дојде полноќ па пак одново да пишам.

Најчесто седам на компјутер на мсн, играм некоја игра, седам на кајгана, читам книга, слушам музика итн итн. Лани летото седев до 5-6 сабајле и цело време на мсн моабети, не знам како, но секогаш кога треба да отидам на пример во 5 часот се наоѓа моабет со некој и останувам до 6-7. Ова лето решив да легнувам порано и еве до сега е ок 1-2 максимум легнувам . Вчера ми се случи да останам малку повеќе легнав во 3 ( и се мислам дека и ова лето ќе биде како прошлото) но се надавам дека нема да е така понатаму.

Воглавно седење по мсн,форум,зборење на телефон,глеање филмчиња:tv:репризи од серии и сл ништо посебно :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom