Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дпмне имаше цели 10 години да се справи со сите криминалци од минатото.И да ичисти еден дел од таа банда криминална со плачкаше. Со прст не мрдна. СЈО е виновно така?„Казна“ што не е на власт наспроти казна затвор што се бара.![]()
а што ќе чисти СЈО кога и тие се полугангстери, си натепаа големи плати и екстра трошоци, си вработија комплет свои фамилии... па се знае и за педигрето на Кејт а и другите... каква правда очекуваш од СЈО кога една обична тешка сообраќајка на Ленче ја забошотија, се анулира нормална постапка, излегување на полиција на увид и брза помош... демек платила казна 50 евра, како за каиш... па срамота е да се циганчи, 2000 евра плата зема, голема работа ако плати 350 евра казна... патем и сообраќајката на аудито на зајко се забошоти во здрав мозок на цел народ, а требаше шоферот да одговара, си ја развезувал фамилилијата со службено возило... ама изгледа шоферот е многу моќен, после ќе пишува дудинкоберачот дека шоферот ја работел зајачицата...Дпмне имаше цели 10 години да се справи со сите криминалци од минатото.И да ичисти еден дел од таа банда криминална со плачкаше. Со прст не мрдна. СЈО е виновно така?
а што ќе чисти СЈО кога и тие се полугангстери, си натепаа големи плати и екстра трошоци, си вработија комплет свои фамилии... па се знае и за педигрето на Кејт а и другите... каква правда очекуваш од СЈО кога една обична тешка сообраќајка на Ленче ја забошотија, се анулира нормална постапка, излегување на полиција на увид и брза помош... демек платила казна 50 евра, како за каиш... па срамота е да се циганчи, 2000 евра плата зема, голема работа ако плати 350 евра казна... патем и сообраќајката на аудито на зајко се забошоти во здрав мозок на цел народ, а требаше шоферот да одговара, си ја развезувал фамилилијата со службено возило... ама изгледа шоферот е многу моќен, после ќе пишува дудинкоберачот дека шоферот ја работел зајачицата...Дпмне имаше цели 10 години да се справи со сите криминалци од минатото.И да ичисти еден дел од таа банда криминална со плачкаше. Со прст не мрдна. СЈО е виновно така?
za da odi nekoj vo zatvor treba da pomine pravna postapka so dokažuvanje, no ne e dovolno nitu toa, postojat duzina pravni lekovi.....ete ti slučaj Tenkovski delovi, ima edna godina kako e podnesena ustavna žalba a Ustaven ne ja stavil na dneven red, site si molčat... aj za Telekom da ne kažuvam ušte ne e pušten vo naš sud ( a e vo usa sud) ... zvanično usa raboti na toa, no faktički bejli ja štiti dui a so nejze i stariot kadar od sdsm koj e vmešan vo Telekom... i sega kako će zboruvaš za pravda i neselektivnost ??Абе Irael сето ова за што ја обвинуваш Ленче и СЈО важи се тие што ги браниш само на цела територија на Македонија во секоја институција. Еве го последниот случај со докторката.
Од СЈО очекуваш од една страна да ги реши сите срања во земјава од друга навиваш и се радуваш на секоја блокада што им се става.
Зошто бе во вашите празни глави не може да влезе едноставното барање на голем дел од населението дека криминалците како Горде, Миле и Грујо треба да одат во затвор.
Абе Irael сето ова за што ја обвинуваш Ленче и СЈО важи се тие што ги браниш само на цела територија на Македонија во секоја институција. Еве го последниот случај со докторката.
Од СЈО очекуваш од една страна да ги реши сите срања во земјава од друга навиваш и се радуваш на секоја блокада што им се става.
Зошто бе во вашите празни глави не може да влезе едноставното барање на голем дел од населението дека криминалците како Горде, Миле и Грујо треба да одат во затвор.
Телеком, па Телеком. Ајде одмори недела дена од темава поради константно носење на истата офтопик. Десет пати беше опоменат прошлиов месец.
Главната опасност за работата на СЈО демнее од Врховниот суд. Дури и ако се формира одделение во Основен (а има судии, ако си ти скептик и за тоа), тука е Апелација да опструира, а над нив е Врховен, кој видовме од кои го**ари е составен. Уставен кога тогаш ќе се произнесе по уставноста, ама овие ќе влијаат директно врз судските одлуки и (мое мислење е, не мора да биде така), пак само ќе купуваат време затоа што не можат да ги укинат пресудите, туку да ги вратат на наназад, се' додека и за нив не се најде лекот. Од се' ова што се гледа до сега, може да се заклучи дека времето сите ќе не потепа.СЈО без корумпирани судии е замајување на народот.
Квалитетни и НЕКОРУМПИРАНИ судии во Македонија НЕМА (10% се) па сеа вие видете каков ќе биде резултатот од целиов овој театар.
Имаш решение?Практично Пржино и сите оние натегања во клуб на пратеници беа театар за мали деца или симултанка на Грујо против Заев и Меѓународна и поштено си ги извозе. Незнам како приврзаниците на СДС можат да прифатат образложение од типот, знаевме дека и судот е корумпиран ама мораше да се почне од негде (СЈО). Не само што не се почна од нигде, него и се умаца работата у поголеми гомна. Капак на се, искача Заев пред некој ден пак се брука со датум за избори кои и со прочистен список ги губи.
Списокот нема да биде прочистен додека се ВМРО и ДУИ на власт. Попис нема да се изврши, а и да се изврши којзнае на што ќе личи и како ќе го штелуваат.
Што подолг периодот, тоа повеќе се разводенува работата. И немојте да споредувате со тоа колку време требало Слобо да падне и незнам кој. Во 21ви век во ера на вакви комуникации брзината со која се одвиваат работите е 50 пати побрза од тоа време. Лесно се доаѓа до лажни информации, до манипулации, жута штампа, релативизирања со јак интензитет и губење на моментумот.
Капак на се, на гзларов му се погаѓа целата игра со срањата во ЕУ и станува свесен дека никој нема да се замара со него во наредните 5-10 години бил/не бил на власт.
Така е подобро е да нема избори,
Eве да видиш како изгледаат избори во Македонија и кој е демоктратскиот капацитет на власта. Ако после ова видео сеуште мислиш дека избори во моментов се решение, тогаш секоја чест.
http://plusinfo.mk/vest/76874/-obnoveno-tepacka-na-praven-fakultet-video--foto