- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
од македонски патриотиова од странски служби е снимено или од домашни?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од македонски патриотиова од странски служби е снимено или од домашни?
тогаш ослободителиве никаде ќе ги бараат патриотите .....Само се прашувам дали ќе биде волку силовита одбраната на Македонија кога ќе почне вистинската безбедносна криза. Искуството ми вели дека нема.
Исто смешно како и спротивните објави.криза?
![]()
зависи - за едните се смешни само едните за другите само другите.Исто смешно како и спротивните објави.![]()
Види вака: дури и да се точни и двете. Во едниот случај имаш пари на некој приватен финансиер, во другиот случај имаш пари на граѓаните.зависи - за едните се смешни само едните за другите само другите.
Јас сум за тие спонзорирани од странство. Чим не ми задира во мој џеб.Види вака: дури и да се точни и двете. Во едниот случај имаш пари на некој приватен финансиер, во другиот случај имаш пари на граѓаните.
Ја газиш интелектуално темава paralel to nоone си, башка со вакви информации ќе го покориш сатанскиот цивилен сектор прелесно, само прашање на време е.
Види вака: дури и да се точни и двете. Во едниот случај имаш пари на некој приватен финансиер, во другиот случај имаш пари на граѓаните.
Нешто е труло во прилепскиот Хотел Скопје
Веќе подолго време низ прилепските симпатизери и членови на СДСМ гласно се зборува за протекувањето на оперативни податоци, официјални списоци и теми за прес конференции, кои „благовремено“ завршуваат во противничкиот табор, како и жестоки реакции за менаџирањето на партијата од страна на раководните лица.
лаже Заев, од друго место му се материјалите, нема патриоти блиски до власта
уште една лага на заев, ништо чуднолаже Заев, од друго место му се материјалите, нема патриоти блиски до власта