Кажете ми број на повредени полицајци од синоќа?
Ниту еден полицаец не е повреден.
Главниот гнев е кон дпмнеовските институции.
Инаку од 13 приведени, 8 души се бивши и сегашни студенти на Правен Факултет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У јеботе...баш ќе се распрашам да видам кои се, можда знам некој.Ниту еден полицаец не е повреден.
Главниот гнев е кон дпмнеовските институции.
Инаку од 13 приведени, 8 души се бивши и сегашни студенти на Правен Факултет.
На рака ќе те плаќаат се дур фирмата е ликвидна, после од компензации. Ама самиот факт што државата е главниот двигател на "растот" и во суштина ние не сме пазарна економија ја осудува оваа идеја на пропаст.да си ми жив и здрав пријателе за постов а поготово за болдираново, арно ама има една друга заебанција тука. околу повлекување на парите од банка и не плаќање на редовните трошоци како што се вода струја и слично... проблемот е токму во извршителите и банките! - тие се поврзани меѓусебе на тој начин што немаш ти алтернатива да ги избегнеш. зимаш плата преку картица и уште не префрлена платата веќе ти е блокирана картицата затоа што извршителите доставилетакво барање до банката. Токму тие извршители ги измисли оваа гарнитура што е моментално на власт. Токму тие се хиените на власта која безмилосно го влече и последниот денар од напатениот народ и тоа според некој си енормни ценовници и суми кој се мислам дека од ракав ги имаат истресено.
во ред е тоа де доброволци се јас не реков дека не... само ме интересира како тоа еден куп доброволци во автобус дошле у скопје да протестираат... не реков ни дека воопшто се од некоја партија пази... само ме интересира како тоа по некоја случајност сите тие доброволци се нашле у организиран превоз што некој на гага им го дава....
знаеме на кого му е задолжително присуството и тоа многу добро, пишав и во претходниот пост само за ова конкретно ме интересира сега.. кој ли им го плаќа превозот на овие доброволци?
да не се правиме будали со сила ко што рече и самиот.....
ОК, најдов. 13,30Кога имаат пресс СЈО и линк каде може да се гледа ?
Вистина ли е ова што кажа Путин или само шпекулација и тресење слама???Русија застана во одбрана на Македонија!
додека во Скопје и низ градовите во Македонија се ширеа масовни протести водени од Сорос, Ватикан и комунисти а организирани од ЦИА и америчката амбасада, Путин нареди контраакција против Америка со порака да ја остават Македонија и премијерот на мир инаку може да има трета светска војна!!!
http://kajgana.com/bliska-sredba-so-ruski-borbeni-avioni-sad-obvinuvaat-za-provokacii
Заборави да додадеш дека полцијаците ги искршија прозорите и се обидоа да упаднат во министерство за правда ама беа спречени од разумните протестанти.Нула повредени полицајци, десетина приведени, некои со колено на глава некои згазнати на глава, довикување меѓу полицајците "сега згазете ги". Ова не е прекумерна употреба на сила? Ма немој да ме јебеш бе.
Заборави да додадеш дека полцијаците ги искршија прозорите и се обидоа да упаднат во министерство за правда ама беа спречени од разумните протестанти.
Кај си бе Брутусе спинерски брате? Јеси ли добар? Како сендвичите, посуви сеа а? Немаштија...
Кажи ми колку вработени имаше внатре во канцеларијата и мин.за правда? И така снимаат се', после може да фатат кој кршел. Овака шансите да тепаат и апсат некој кој не бил насилен се огромни. Само не знам дали тие полицајци ќе им биде сеедно нивните деца некој да ги тепа и малтретира така.