Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сега за „Пуч“. Од каде ингеренции на СЈО за преземање на овој случај. Нели СЈО е надлежно само за дела произлезени од нелегално стекнатите прислушувани материјали? Овој случај не е од таквите.
На Јутуб беше поставена нелегална снимка од Заев и Груевски каде разговараат за една од точките во обвинението за Пуч
Така да нелегална снимка има и СЈО може да го води случајот

ова не го знаеше???

Нешто интересно се случува со Самсоненко а мислам дека е поради работата на СЈО. Во една недела ги продаде акциите од млекарата а гледам се затвараат и Бет Сити

Нешто интересно се случува со Самсоненко а мислам дека е поради работата на СЈО. Во една недела ги продаде акциите од млекарата а гледам се затвараат и Бет Сити

Од каде инфо дека Бет Сити се затвараат или дека продал акции во млекарата?

Од каде инфо дека Бет Сити се затвараат или дека продал акции во млекарата?
За млекарата имаш официјално соопштение на сајтот на берзата, за Бет Сити гледам дека во Штип е затворена

Грешка избришете го

Последно уредено:
За млекарата имаш официјално соопштение на сајтот на берзата, за Бет Сити гледам дека во Штип е затворена
Можда мали приходи! Некој кладилници бараат ептен големи суми, во релативно мали места(мада Штип не спаѓа во нив, но според бројот на кладилници можи да се седува на доста мал број на уплаќачи). Најчесто ради ова затвараaт кладилници :D

Јас и за Битола слушнав дека е или затворена или пред затворање. Денес ме носи патот натаму, баш ќе проверам.

И кај мене у населба ја затворија

Дистусијата ви е на ниво на лични навреди, со дискусии достојни на потпросечно интелигентни и неуки луѓе. Јас ви дискутирам со придржување на прави, закони... а вие со уличарски „муабети“. Немате основа за парирање, ми се спротивставувате со тоа што ги негирате моите сугестии за право, што се залагате за неправни акции.. Тука се „заебувате“. Еве, конкретно покажи ми дека СЈО има право да го води тврдина ако го нема во незаконски снимените разговори. Според кој закон, според која правна основа. Овде нема поезија па да си правиме по инспирација. Овде се работи по закон и право. „Бујрум“.
Акo имa снимки и дoкaзи декa бaте сaше прислушкувaл, сaкaш OЈO дa гo вoди тврдинa и дa дoкaже декa Зaев зaеднo сo Бејли кршеле oпремa?

Пробува да го избегне возот за Идризово, ќе видиме дали ќе успее.

На Јутуб беше поставена нелегална снимка од Заев и Груевски каде разговараат за една од точките во обвинението за Пуч
Така да нелегална снимка има и СЈО може да го води случајот
ова не го знаеше???
Го знам и помислив на тоа. Но, мислам дека тоа не е нелегална снимка, туку од безбедносните мерки во владата.

/мод
[DOUBLEPOST=1474287202][/DOUBLEPOST]
Акo имa снимки и дoкaзи декa бaте сaше прислушкувaл, сaкaш OЈO дa гo вoди тврдинa и дa дoкaже декa Зaев зaеднo сo Бејли кршеле oпремa?
Не сакам јас ништо. Јас сакам да не влегуваме во анархија. Сакаш ли ти да го „водиш“? Или јас, или заедно...? Ако е СЈО ненадлежно, тогаш не е ни понадлежно. Нема тука малку или многу надлежно ЈО. Или си, или не си надлежен.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom