Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos:
Среднист, во која постапка се преиспитува легалност на докази по службена должност?
Објасни ми прво што е ова среднист. И не ми се обраќај со свои прекари за мене. Напишано ми е името, за разлика од вас кои користите англиски фрази мислејќи дека со тоа ќе станете попаметни.

Целосно ретардирани ликови може вечно да тврдат дека партиите се договориле и дека тоа е над законите.
Изгледа дека се случува она што се сомневав (и го пишував), заштитени сведоци. Слаби се тие докази, сомнително валидни. Секој може да донесе „заштитен сведок“ и да каже она што некој сака да каже.[DOUBLEPOST=1474010809][/DOUBLEPOST]
Целосното ретардирани ликови имаат проблем да разберат дека никој (барем јас) не ја спори законитоста на СЈО, тоа е донесено и работи според закон. Проблемот е што законот не е донесен според Уставот. Така, погрешно се изразуваме кога велиме дека СЈО е неуставно, туку дека законот за СЈО не е уставен.

Какви бре заштитени сведоци, те читам, 2 дена ги трубиш.

СЈО моментално нема механизам на ниту еден сведок да му овозможи заштита. Што очекуваш да направат, да побараат од МВРО или од ДБК заштита на истите?

Ке ги бранат со земање на изјави како анонимни сведоци.

Овој Ѓорѓе е ептен забеган, стварно значи Ѓорѓе, ептен си забегал. Не било доказ тоа што го слушаме Грујо како нарачува шамари. Го тепал ли некој Жерновски вика. :pos:
Абе Ѓорѓе бе, те потресол земјотресов јако изгледа.

Ова на муабет... Не е сериозно за в суд.
Што не е сериозно за во Суд? Абе сигурно си правник? Си бил во суд? Си чул за реконструкција и увид на настани? Форензички техники?:icon_lol:

Ѓорѓе, приватна снимка од мобилен нема некоја разлика со приватна снимка од прислушкуван телефон, приватна снимка на приватна телевизја исто така, ај фанат си во правна замка и нема што да се дискутира повеќе со тебе, продолжи да верглаш како СЈО е неуставно, секако за еден месец ќе биде укинато па ќе видиме што тогаш.

Објасни ми прво што е ова среднист. И не ми се обраќај со свои прекари за мене. Напишано ми е името, за разлика од вас кои користите англиски фрази мислејќи дека со тоа ќе станете попаметни.
Абе овие да беа паметни ке беа на власт досега наместо да ја распродаваат македонската генеза по светот за некој друг да им го подметне столчето во владиниот кабинет.
Тури им "турот" на соросоидите...и онака народот нема да ги гласа сигурно.:icon_lol:

Во право си. Не треба да ти се обраќаат со прекари. Најглуп е сосем доволно.

Во право си. Не треба да ти се обраќаат со прекари. Најглуп е сосем доволно.

Не, јас го сфаќам оној Гаро зошто се одметна, поради вакви навреди што администрација ги толерира, а се казнуваат најмали ситници од повеќето други членови.

Тоа не е ни правда, а богами нема да има ни мир.

Не, јас го сфаќам оној Гаро зошто се одметна, поради вакви навреди што администрација ги толерира, а се казнуваат најмали ситници од повеќето други членови.

Тоа не е ни правда, а богами нема да има ни мир.

А бе драма.

Јас мислам дека ќе лежи, можеби некој договор да има за должината на казните ама да се извлечеш од десетина обвиненија е многу тешко.

Штом не и помина обидот да го уништат СЈО со аболицијата кај мене има надеж дека конечно ќе има и правда и мир

Може да има милијарда обвиненија (досега се беше предистражна постапка), а да не биде осуден!

Незнам како не разбирате дека од СЈО нема да биде ништо.
Помина цела година, а тие се уште НЕМААТ судски процес, туку се досега е тресење празна слама.

Пак да се повторам, одкако ќе започне судски процес СЈО треба да има екстремно добри докази инаку ќе има ослободителна пресуда, телефонските разговори можат да и помогнат да дојдат до доказите (ако воопшто постојат), но во никој случај нема да бидат некаков доказ на суд, а досега освен телефонски разговори СЈО не презентира никаков друг доказ (мое мислење е дека немаат најдено подобри хартиени докази).
Ако целата постапка ја водат само со заштитени сведоци. прогнозирам дека многу брзо заштитениот ќе излезе на суд од кај одбраната и ќе каже дека овие од СЈО го терале да кажува невистини (не можеш да имаш некој заштитен што ја знае целата работа, а овие да незнаат кој е).

За оние што не разбираат, а нон-стоп пишуваат нешто да и појаснам, до донесување на пресуда може да помине и година-две, а таа да биде ослободителна, па дури и да е осуден некој (ако случајно ископале некој добар доказ), ќе има жалба, па пак ќе се врати на повторно разгледување, па да биде ослободителна.

Со други зборови Груго ќе истера уште еден мандат, па ако загуби на следните избори да го затворат, до тогаш ќе се нагледаме спектакуларни прес конференции.

..... досега освен телефонски разговори СЈО не презентира никаков друг доказ (мое мислење е дека немаат најдено подобри хартиени докази)....
Знам дека комплициран концепт е, ама доказите се за на суд, не за пред камера.:(

Овој бетер и од Ѓорѓе бил бе. :pos:

ОК “експерту“

Сега разлистај на почетокот што кажуваа твојата дружина “експерти“.

До кога ќе чекаме? можеби следните 10 години, а?[DOUBLEPOST=1474041803][/DOUBLEPOST]
Знам дека комплициран концепт е, ама доказите се за на суд, не за пред камера.:(

А кога конечно ќе ги покажат на суд?
По поднесеното 839261613445637764135 обвинени да не планираат да започнат судски процес?

Последно уредено:
Незнам како не разбирате дека од СЈО нема да биде ништо.

Остај ги, не можат да разберат дека сега СЈО е практично отпорен на страња како уставниот суд.
Ова не ке можат да го разберат бидејки нема политичар,институција....која може да се доближи на подршката која ја има СЈО.
Впрочем цела политичка гарнитура ВМРО,СДСМ,ДУИ и ДПА дадоа подршка на СЈО.
Дополнително лично сите почнувајки од Груевски,Заев,Ахмети па и Тачи дадоа изјави пред медиуми за целосна поддршка на СЈО.
Цела мегународна заедница нивни амбасадори САД/ЕУ дадоа целосна подршка на СЈО.
Се случи народ кој излезе на улица да даде подршка на СЈО.
Тоа е она нели ...што неможат односно несмеат да го разберат.

Последно уредено од модератор:
Овој Ѓорѓе е ептен забеган, стварно значи Ѓорѓе, ептен си забегал. Не било доказ тоа што го слушаме Грујо како нарачува шамари. Го тепал ли некој Жерновски вика. :pos:
Абе Ѓорѓе бе, те потресол земјотресов јако изгледа.
Во телефонски разговор со х личност кажувам дека ќе е ограбам некое тобако или бензинска
И криминалец сум?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom