Ајде сите тука....ама одма=)

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување

Избираме Кајгана Очи

• Вкупно гласачи
    145
Немирна...МИРНА!!!
Јас давам за сите што ќе гласаат за мене по 5кг брашно тип 400,10л зејтин,кромид (драчевски),гравче (тетовско) 5кг,праз,пиперчиња...да не заборавиме дека има и по нешто сувомеснато у пакетот и млечни производи!!! :icon_lol:
Ова не е фер за тие шо гласавме :pos:

Немирна ги има најубавите очи што било кога сум ги видел,можеш да се изгубиш во нив, така да за неа гласам.

Немирна...МИРНА!!!
Јас давам за сите што ќе гласаат за мене по 5кг брашно тип 400,10л зејтин,кромид (драчевски),гравче (тетовско) 5кг,праз,пиперчиња...да не заборавиме дека има и по нешто сувомеснато у пакетот и млечни производи!!! :icon_lol:

Сега најде да кажуваш

Абе само лаже остај те го ..... од гравот ни В нема да видиме

Абе само лаже остај те го ..... од гравот ни В нема да видиме
Ја заборавив и ракијата...аха и ракија има у пакетот,иначе граВот квалитетен-прдлив веруј ми...

Ееееј сеа нечесно ќе играме бе?!
А јас шо неам нива,ич не ме интересира...Сакам Влатколик да го тргнете од изборов,ми ги зема гласачите и тоа на нечесен начин.
Хахахахахаха...
Ако гласате за мене ветувам дека нема да има веќе банови,дека секој може да збори што сака,а притоа да не биде избришан,ветувам дека секој ќе може да си дозволи журка на Ибица и многу алкохол...
Ништо од ветеново не е сигурно,ама можам да гарантирам дека секој ќе добие по едно кг драчевски кромид и компир,а како гратис еден литар зејтин!

Немирна го однесе мојт глас. Поздрав до неа со песната Очи Очи:smir:

Немирна ги има најубавите очи што било кога сум ги видел,можеш да се изгубиш во нив, така да за неа гласам.

Уште бе не сврши? :pos:

@Немирна,ај молимте остај ме да си работам! :pos:

Немирна...МИРНА!!!
Порано да напишеше, веќе го дадов гласот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom