Ајде пак истото прашање: каков мобилен да купам?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
па нов е... сеуште никој нема искуство со него... иако јас сум против елџи, само Нокиа и Самсунг, ко алтернатива сони ериксон...

добар е тој самсунгот на преклоп што ти го понудија У300 исто така има еден убав ама претежно е женски http://www.gsmarena.com/samsung_e790-1850.php
не скап, ама е фаца...
леее неможам вака да ти кажам телефон според спецификации, потролај малце по GSMarena - на телефони.ком.мк имаат многу утки направено и во рецензиите и во моделите имаат голтанто неколку моделчиња - дај едно 10 комада телефони што ти направиле мерак - ќе ти кажам и цени и квалитет.

Telefon bez wifi e laj*o za ova doba!!!! taka da ti preporacvam P1 najtenok e od negova klasa na telefoni so touch screen .... t.e. htc touch mozda e potenok neznam tocno ali tie 2 telefoni se najdobri za mene

Танес тоа што тебе ти треба (да си играш со мобилниот) воопшто не му треба на мисирков. На мисирков му треба телефон со кој ќе збори и ќе праќа евентулано СМС, и битно му е да е тенок и по можност да држи долго батеријата, не ми треба ниту камера, ниту wifi ниту 3g ниту разноразни други тракатанци.

ОК е кога се зезаме, но ќе ве замолам да не стане темава за сеир.

Точно тоа ми треба како што опиша Bacillus Gagous - ПРАКТИЧЕН телефон за на работа и на терен кога работам, да е релативно мал и многу тенок за да не ми пречи кога одам на состаноци или на средби, ручеци, итн., но да е квалитетен за да можам да зборам колку треба и да праќам пораки.

Е сега убаво би било да има и добар speakerphone; и добар будилник и звучна штоперица (за да те потсети колку време колку работиш на одредена задача во текот на денот).

А ако пак има и добра линија, но малку смирена, да кажам “деловна’’, плаќам дупла цена. :-)

Одам да разгледам во живо и го продолжуваме муабетот за конкретни телефони. Ако има други сугестии, во секој случај постирајте.

Р.Ѕ. Не го бива тој U-300.

Е сега убаво би било да има и добар speakerphone; и добар будилник и звучна штоперица (за да те потсети колку време колку работиш на еден проект).

А ако пак има и добра линија, но малку смирена, да кажам “деловна’’, плаќам дупла цена. :-)

Денес пак гледав Нокиа N76 и би одел на него. Побарај го, види го, пробај го... Иако Некрофилија не го пофали (се гребел) сепак, видов денес еден користен 5-6 месеци, не беше изгребен ни му фалеше нешто.

Според ова што го пишиш ти треба танок, по можност на преклоп, добар софтвер (симбиан), картичка, добри слики.... Совршен е за тоа. Сепак Нокиа е најценет бренд

Ајде ако не е тој може и N92 кој е подебел, но за разлика од N76 има Wifi

па не ти е лош У300 пробај го разбуричкај го ... го имаш во германос
ја би пуцал на нокиа со симбиан ;)

Samsung U700 nije preskup, ima odličnu kameru, odličan displej sa lepim i jasnim bojama, lagan je, tanak i lep. Koristim ga par meseci i nemam nikakvih problema, jedina mana koju sam našao je što zvuk nije dovoljno jak i što nema radio. Kvalitet zvuka inače je dobar. Nekim ljudima smetaju touch screen dugmici ali za mene je to prednost a ne mana, doduše treba 2-3 dana da se čovek navikne.

google samsung U700

самсунг д900и топ е брат ем е тенок ем е на лизгање ем има 3.2мп камера неам зборови а ти размисли

некро колку е Нокиа Н81 кај тебе ?
и дај некој линк за ценовник на повеке телефони не можев да најдам ниеден од твоите,а знам имав видено тука некаде

немам повеќе нови Н81ови, поради парадоксот на цените... т.е. телефонот нема ништо посебни функции за да платиш 350 евра за него.

Во Австрија на црн пазар телефонот е 450 евра, во србија е 320 евра :S

е шо телефон ке препорачаш ти со WiFI да има ? и по можност слајдер да е ама не е битно,важно wifi да има

iPhone или Sony Ericsson P1i ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom