Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Дали сте отворени и отворено му кажувате на партнерот дека сакате да водите љубов со него или пак почнувате да го диркате, љубите и слично за да го насочите кон патеката која вие ја посакувате?
Јас лично ако се нема време отворено, а доколку можеме да си се подопуштиме си почнувам предигра:vozbud: А ВИЕ???

п.с. Доколку имате некој подруг начин за наведување секако споделете го со нас:helou:

:zlo:ај да почнам прв...сакаш????

кога-како, и тоа и тоа -)) некогаш директ си бараме и си кажуваме, а некогаш полека, со знаци и тн...

Зависи кога како.. Но реткo имамe потреба да кажеме дека сакаме, обично без кажување почнуваме :)

quote "Honey, ми се еба :)

Или онака убав форплеј, кисинг анд стаф и си иди до ауууутомаатски:)

А, јас си кажувам...и тоа баш како во насловот на темата.

Ја кажувам али со поглед :pos:

so poged i nekoj nezen dopir go resvam ova , preglupavo e da kazam ajde da se ebeme , ako ima strast taa i onaka ke se custvuva i samo po sebe i posle eden baknez ke se svati koj sto saka...

Зависи од расположението :) Ако си расположен за предигра или нешто слично тогаш нежни допори остали ситници :) А ако не тогаш шепкаш на уфце тоа што треба и се факаш за работа(секако доколку и партенрката е за тоа) :)

Se e ubavo koga e spontano-toa e naucno dokazano:) no ne znaci deka nekogas promenata i "ubaviot" nacin na kazuvanje direktno e ruzna-naprotiv toa moze da predizvika nekoi bujni fantazii i pobrza vozbuda od samoto toa sto ke doznaete deka ne ste go ni doprele partnerot a toj veke se vozbudil (pr:od nacinot na koj se dvizite,od oblekata,od pogledot i sl) toa resenie za novi vozbudlivi igri...

Тоа со кажувањето некако лош филм ми прави. Секогаш си одиш на допир на галење, нежно гушкање, бакнување нежно на вратот па малку каснуваш увце за да се загрее ситуацијата и потоа одиме на прво полувреме :)

некако со тоа прашање јас лично, го губам моментот и не знам што понатаму, малку ми е глупаво, затоа одам со другиот начин, и ако биде-биде, а ако не сака исто како ништо да не било

да, јас спрема партнерката бев доста отворен... т.е. понекогаш дури и не треба да и кажам дека имам потреба, доволно ке беше само на кревет да легнам. Дури и сега одкако повеке не сме заедно и кажувам во лице дека сакам да имам односи со неа, дека морам да имам односи со неа, и дека нема да имам односи со друга освен со неа. Иако тоа не пали повеке кај неа... кој знае зошто!:toe:

А ти имаш легнато нешто друго или само со неа си бил. Види, сексот е као кино, сите се буткаат додека да влезат, а после тоа излегува дека филмот го гледале 100 пати, но ете некому му бил премиера :)

Орален секс на македонски... зини да ти кажам.

Necrophilia напиша:
да, јас спрема партнерката бев доста отворен... т.е. понекогаш дури и не треба да и кажам дека имам потреба, доволно ке беше само на кревет да легнам. Дури и сега одкако повеке не сме заедно и кажувам во лице дека сакам да имам односи со неа, дека морам да имам односи со неа, и дека нема да имам односи со друга освен со неа. Иако тоа не пали повеке кај неа... кој знае зошто!:toe:

поентата на сексот не е секогаш да кажеме еј ај денес ми се ебе дај да се ебеме...и за мене не е доволно некој на кревет да легне за да имам односи...кој знак е тој???Премногу е грубо тоа на и твоето кажано демек саакам сеа да иам секс со тебе е на некој начин потценување на особата со која си бил...и правењето филм од типот на со никоја друга освен со тебе...мада убаво е понекогаш да се каже во очи меѓутоа по романтично

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom