Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
TWEETY*** напиша:
Epa togas greska se i tie od televizijata, ne se sekavam tocno na koj kanal bese, koga rekoa deka fustanot e od Versace:toe:

Фустанот е од Версаче. На петсто канали слушнав како го изфалија. Убаво и стоеше. Има долги и прави нозе и многу добро и стои кратко фустанче. Целата изгледаше одлично.. Мене пак на Тамара не ми се допаѓаше воопшто изборот на фустан. Некако многу постара ми делуваше и не ми беше нејзин стил ама ич. Иако со кореографијата и одговараше..

А Ношпал како што рекоа претходно ја средуваше Тамара, и Маја и Јован. А Каролина, Цаци Паковска и Сретен.. Ношпал го гледав кај Бојанчо во емисија и таму изјави дека Тамара и овие другиве ќе бидат во негова креација....

karolina_2007_evrovizija_sk1.jpg

:pos2: Хаха,сите се излажавте.
Каков Версаче,какви бакрачи.
Глеате вие Стилисимо?
Во Стилисимо Цаци Паковска јасно кажа дека фустанот е од македонско производство.
И без разлика на тоа,морам да кажам дека изгледа феноменално,иако сум повеќе за чевли,а не сандали.

Sbe hilary Duff odlicno se oblecuva samo taka neka prodolzi

Ajmo novi sliki :smir:

60078685rj9.png

62944480fu4.jpg

64862738dk0.jpg

60078685rj9.png

Убаво е се,мислам убаво е се склопено..а и деколтето е солидно :smir:
62944480fu4.jpg

Фустанчињата убави,само овие двете коки не знаат да ги носат ко шо треба. Како само да ги облекле и како понатаму да не се заинтересирани за тоа дали нешто им лета,им виси и сл. Инаку не се лошо.
64862738dk0.jpg

Сметам дека јас,како личност која го обожава Ели Саб го сметам за способен да направи нешто уште подобро од ова,и тој всушност тоа и го прави,само ниедна ѕвезда не можи да си го дозволи да го носи :)
А ова воопшто не е лошо.

60078685rj9.png

Ммммм.... петка... ај лајк ит :devojce:
62944480fu4.jpg

хммм... долниот дел на фустанчето од Парис не ми се свиѓат, а ни тие парталчињата на ракавите. Розевото ме асоцират на спавача ама добро е.
bk.gif

64862738dk0.jpg

Долниот дел т.е то шо се влечкат не ми се свиѓат, ама горниот е супер. А и Хали Бери отсекогаш ми се свиѓала. :nokti:

60078685rj9.png

мнгоу ми се допаѓа..супер е...полн погодок
62944480fu4.jpg

Парис не ми се допаѓа многу..што знам..а оваа до неа фустанот повеќе ми изгледа како спаваќа,али ипак повеќе ми се свиѓа од парис
64862738dk0.jpg

сите го фалеа овој фустан,ама не знам зошто мене не ми остави некој голем впечаток..не е лошо ама не е ни вауууу

pa sto znam..fino izgleda iako mislam deka mozebi gornoto stesnuvanje da bilo vednas pod gradite poubavo ke bilo, ili moze samo loso mi e zastanata... ok e vo sekoj slucaj

60078685rj9.png

Paris mi se sviga(ne mislev deka ke docekam da go kazam ova) a taa do nea mi e kako vo spavaca so ne i stoi
62944480fu4.jpg

What were you thinking??? UZAS!!!
64862738dk0.jpg
[/quote]

Супер избор на елегантен фустан.Јес да не ја знам пригодата но во секој случај полн погодок(освен мала утка во деколтето но се на се е супер)

60078685rj9.png

Иако ни една од двете не ми се свиѓа(втората не ја ни знам:/) ама во оваа слика парис ми е подобра.Таа другата се спремила како за во кревет.
62944480fu4.jpg

Храбар фустан што на вистинскиот начин и ги истакнува атрибутите на Хали Бери.Единствениот дел што не ми се допаѓа е велот(ако мoжам така да го наречам)што се вее после неа.Можеби гледајќи ја во профил изгледа впечатливо но однапред изгледа како драперија:toe:
64862738dk0.jpg
[/quote][/quote]

vote-nicole-kidman-1a.jpg

не знам зашто ама никол кидман знае секогаш како да ги носи работите што ги носи..дури и да не е нешто посебно,пак убаво изгледа..инаку фустанот не е лош ама тоа панделката не ми се допаѓа

pearl напиша:
Ааахххххх, умреФФ...:):)

Не знам во која смисла ти беше кажано ова дека си умрела, ама јас заминаФ, зајдов, ме нема:fly:
:nesvest:
Леле бојава и фустанов какви се:nesvest::nesvest:

ednostavno i ubavo.Bi mozelo i bez toa vlecaloto tamu...

vatreno,zenstveno i nezno.bravo NIKOL.ajde dajte uste sliki...a moze linekoj da mi kaze kako uopste gi stavate.ne znam stvarno kako ide taa rab a bas bi sakala i jas da ucestvuvam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom