Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
73489519qa5mf3.jpg

mnoguuu mi se dopaga fustanot osobeno bojata mi e privlecna,mi se sviga toa sto nema previse detali na nego a sepak e eleganten

katebeckinsagranitz9034md2.jpg

jenniferlopez2ms0.jpg

sto e ova?fustance?tunika?bluza?pa moze oblekata sama po sebe i ne e tolku losa kolku sto loso i stoi nejze.dzeni ne e grozna ali ima niska i nabiena struktura na teloto taka da ova ne e za nea
parishilton89645f533a5bwf5.jpg

drugarkata na pariz kako da trgnala na ribolov so gumenite cizmi a ne vo nekoj fensi klub,a za pariz...dali e toa na moda ne znam bas ali ocigledno i se skinati hulahopkite.ima edna golemaaa dupka
ova e super celoto
gwgloveblk1fq7.jpg

vote-nicole-kidman-1a.jpg

Oва не е убаво, не е ни преубаво, не е ни најубаво ... Немам зборови со кои можам да кажам колку е само убава тука Никол ...
Се е така совршено, ова ретко се гледа ... :helou::helou::helou:

73489519qa5mf3.jpg

па..интересен е само тоа црното не ми се свиѓа..малце сувишно ми е..можело друг детаљ да се стави

Едноставно,нешно убаво..само деколктето не и е баш попунето али ај...
jenniferlopez2ms0.jpg

Ми се свиѓа све,само ова поише ми личи на маица него на фустанче

73489519qa5mf3.jpg

Одличен е. Многу,ама мнооогу ми се допаѓа и ме интересира кој го дизајнирал?
Не сметам ниеден детал на него сувишен,линијата му е одлична,комбинацијата на лилаво-црно такуѓере,косата исто така на манекенката,10ка за ова :smir:

И ова е убаво иако повеќе таа ми се допаѓа отколку фустанот :)
jenniferlopez2ms0.jpg

Ништо посебно,скоро и да не ми се допаѓа. Нема линија бе оваа за вакви модели,како не размислуваат малку што им стои а што не.

angelce liljakoviot fustan e dizajn na elie saab,i e prikazan na modnata nedela vo pariz pred nekolku dena

73489519qa5mf3.jpg

темава не беше исклучиво само за познати личности?
Иако не ја познавам ке искоментира!
Вечерна тоалета, ми се свига бојата и фустанот не е лош! Целосно-ок е!

Леле колку е пореубава само! Ми зрачи со позитивнА енергија! Лепотица,и фустан и насмевка! мх мх мх!
jenniferlopez2ms0.jpg

Имала многу подобри изданија! Вака ми е облечена за право за на плажа! Јас лично за тоа би користела! И наочарите и фустанчево!

Ке ја коментирам само парис! Зар хулахопките и се скинати на ногата???? Патем ми се свигаат само пантоломчињата и сакото не е лошо и сандалите се нежни! Инаку во целост онака ок е! Колку и да е убава, како личност ич не ми се свига!

73489519qa5mf3.jpg

:vozbud:
ei.gif
шо да кажам друго, одлично е :devojce:

Горниот дел не е баш баш, мислам неубо и стојт, а ко модел фустанот ми се свиѓат. И фризурата и е уба :devojce:
jenniferlopez2ms0.jpg

Хммм...... иако си ја сакам Џени, овде некако не ми се свиѓат. Башка и ногата мускулеста :mutava:

Хулахопките:tapp: а и сандалите некако шо знам... иначе пантолончињата ми се свиѓет, имам слични такви, а и косата и е уба. Ама Парис ко Парис, никогаш не сум ја сакала. А таа другата со чизмичињата :nemoguce:

73489519qa5mf3.jpg

Mммм, едноставно, а преубаво ... :vozbud:

Многу монотоно ... Нит шарм има некој женскава, нит фустанот и стои убаво ... Сликава е гледам, а уствари ништо немам што да гледам ...

jenniferlopez2ms0.jpg

Не ми се сфиѓа ... Фустанчето е прешироко, цвикериве глупаво и стојат, значи просек ... :smir:

Мрежеста чорапа, гумени чизми, уште од прва не ми штима нешто, а камоли да продолжам понатака, безброј маани ќе најдам ... :tapp:

gwgloveblk1fq7.jpg

Мммм, ова е веќе на место ... На моменти Парис знае да ме зачуди ... Чудно како се убаво вклопила, ташната, ракавиците црни ... Само качкетот не ми се сфиѓа како и стои на обликот на лицето ... :helou:

73489519qa5mf3.jpg

Mi se dopaga fustanot,posebno bojata.

I ovoj e sipmaticen,posebno mi se dopaga dolniot del.

jenniferlopez2ms0.jpg

Ova za na bazen

Mi se dopaga ovde paris,edinstveno ne mi se dopagat hulahopkite, a na ovaa drugata dzizmite i se za nikade,za na ribi

gwgloveblk1fq7.jpg

ovde Paris izgleda fantasticno, se e prekrasno,bravo za nea,toa i ne i se slucuva tolku cesto

Rich_bitch, a toa vazi i za site koi stavaat sliki za ocenuvanja na temava: Prvo izberete nekolku sliki koi sakate da gi stavite na ocenuvanje i site zaedno postirajte gi vo eden post, a ne edna po edna slika vo sekoj nareden post. Se gubi na estetika i na prakticnost!

Ajde sega moite komentariii

73489519qa5mf3.jpg

Ova kako sto kaza rich_bitch e on novata kolekcija na Elie Saab esen/zima 2007. Vednas ja pobarav celata kolekcija i navistina e fenomenalna, ustvari se sto pravi covekov e top! Mi se dopaga crniot detal, i bojata na fustanot!

Ne me impresionirase, megutoa nema ni nisto nepotrebno ili pak neumesno vo kreacijava.
jenniferlopez2ms0.jpg

Ubavo, za na prosetka, bas i odgovara so naocarite i kolbite, a i kazete mi zite se koga J Lo se ima obleceno neubavo? A da ne zborime za nadkolenicata:vozbud: :vozbud:

Dvata detala koi ostavaat vpecatok na slikava epten me ostavaat bez zborovi!

gwgloveblk1fq7.jpg

Ubavo, sredeno! Rakavicite najmnogu! Dobro e..

victoriabeckham020602yilj8.jpg

Некако ова изгледа е некаде на скијање бидејќи така ми изгледаат панталоните иако не можам да ги видам цели..не ми се свиѓа..само наочарите и се ок

316evajm5.jpg

зашто не можам да ги одвојам сликиве?иначе ова плавово изгледа е како за вежбање за фитнес опрема така ми изгледа..а вторава слика и етака посекси...

sorry srcki za slikata so viktorija bekam sto e pregolema ali neznaev kako da ja smalam.inaku slikite od eva longorija ne se odvojuvaat zasto se edna,taka gi simnav i jas od internet.ajde dajte i vie nekoi fotki

rich_bitch1 напиша:
sorry srcki za slikata so viktorija bekam sto e pregolema ali neznaev kako da ja smalam.inaku slikite od eva longorija ne se odvojuvaat zasto se edna,taka gi simnav i jas od internet.ajde dajte i vie nekoi fotki

Sredena e slikata na Viktorija. Rich, daj ma i ti nekoj komentar po slikive, temava e za da gi ocenuvame.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom