Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
.
88048060rb5.jpg

Ogrniot del ne e los, ali nadole...

2.
32912834sn5.jpg

Ova e preubavo!! i kako i stoi...
3.
99008820mo0.jpg

Nisto posebno, elegantno, ubavko...

So Paris tie slikite se STRASNI.. Osobeno taa Lindzi i Nikol.. ANOREKSICNIIIIIIIIIIIIIIIII

ех, баш денес ги глеав

1.
88048060rb5.jpg

ај лајк дис, ко го видов на заебанција реков дек за матура ваков ќе носам.... хехе се зезам... немат ама фустанов ми е петка а не знам зш, а и убо и стојт
2.
32912834sn5.jpg

хмммм.... сандалите не ми се свиѓет, фризурата пак ич, а фустанов убав ама тој долниот дел некако ми е глуп
3.
99008820mo0.jpg

хммм.... фустанот на Селин Дион ми е малце глуп, не знам зш а и ташната и белегзиите некако не ми се совпаѓет, исто и кај Кејт ташната не ми се свиѓат, а и то назад ко партал шо висит
4.
35272824xy3.jpg

горниот дел.... уубав... не е да паѓаш во несвест али ај... сандалите грди до тука и назад, многу мразам вакви... а и то назад шо се влечкат веќе аман.... шо е ова сите фустани вакви... :dosadno:

88048060rb5.jpg

најубаво облечена жена според мене на оскарите...едноставно блескаше...брилијантна...се е вклопено...прекрасно...совршено...

32912834sn5.jpg

ми се свигаше предниот дел на фустанот-иако не едаден на слкиката-али беше навистина не секојдневен...убава е...

99008820mo0.jpg

ништо посебно...не ми се свигаат двете...

35272824xy3.jpg

горниот дел е прекрасен...навистина не вообичаено али имав впечаток како помеѓу горниот и долниот дел некако нагло фустанот се прекршува ...само тоа не ми се свигаше...а во глобала супер е!

п.с сликиве ми ги зеде пред нос...имам и други али ај понатака...:pie:

1.
88048060rb5.jpg

горниот дел е прекрасен,ама долниот:tapp:
2.
32912834sn5.jpg

и овде ми се свиѓа горниот дел,доле ми е некако како чаршав
3.
99008820mo0.jpg

ништо посебно,онака класични фустани...
4.
35272824xy3.jpg

убаво,убаво,малце санмдалите не ми се свиѓаат иначе е супер

2006vmas01.jpg

ок е само што не ми се свиѓа тоа марамата на глава...она има убава коса и сметам дека требало да ја истакне
beyonce_knowles_versace_1157284770.jpg

интересно,не е лошо,ама лоша поза има напраено

image1958128.jpg

супер комбинација....
2006_mtv_video_music_awards_Shakira.jpg

лошо е испадната инаку онака фустанот ми се допаѓа
nicole_richie_200x400.jpg

фустанот ептен ми се свиѓа..ама она ет олку слаба што ми се гади,па добро бре ова е више анорексично и претерано!

88048060rb5.jpg

Прочитав по интернетов дека Пенелопе и Џеј Ло биле најубаво облечени на оскариве. Мене искрено не ми е нешто посебно.Интересен е фустанот, и стои перфектно. Но некако како да претерале со пердувиве. Али во глобала добра е.

32912834sn5.jpg

Овој фустан ми се допаѓа само во овој агол. Од напред да гледаме како исечен ми делува горе, па после и доле. Сандалите не ми се допаѓаат.

99008820mo0.jpg

Ништо посебно. Иако фустанот на Селин е подобар. Ташничето на Кејт не ми се допаѓа.

35272824xy3.jpg

Фустанот е мислам... немам зборови (во позитивна смисла :)). Сандалите се :ija: . Иако мислам дека фустанов подобро би стоел на некоја друга. Премногу ја оцртува.

2006vmas01.jpg

Интересно изгледа но не е по мој вкус. Премногу е затворена горе, а долниот дел е краток.

Многу ми е чудна во вакво нешто. Али ај проаѓа некако.

Фустанот е супер. Не сум навикната да ја гледам Шакира во толку црно.
image1958128.jpg

Супер. Ова ми се допаѓа. Интересно, баш онака како за нејзини години.
Хммм.. Што да коментирам тука.. Не и требало ланчето, а долниот дел ми е како завеса... А да и нека се здебели малце како што си беше порано, многу грдо работите почнаа да и стојат.

2006vmas01.jpg

Отсекоаш ми се свиѓала па шо да облечит ми се чинит ќе и стојт убо... само лакот можела да го сменит :devojce:

Уба и е косата, убо дискретно нашминкана, убав и е фустанот ама неубо имат застанато и ко да не и стојт баш баш...

Ништо ич, не ми се свиѓат, а и долниот дел шо е то? ко чаршав да врзала :nenene:

Аууу... грдо... ни фустанот, ни ланчето, ни ташната, ништо.... а и послаба не можеше да бидит... аман
image1958128.jpg

Петка... само то можам да кажам... баш ми се свиѓат:devojce:

1.
88048060rb5.jpg

Хмм...прилично ексцентрично. Бојата на фустанот го прави да е луксузен,а сигурно не перјата.Гледам дека сите некако не можиме да го свариме тој долен дел со перја,макар што не е толку лош.
Јас би одбрала полежерна фризура,што нема толку да и ги истакнува ушите.
2.
32912834sn5.jpg

Ми се допаѓа фризурата,а и бојата на косата не е лоша. Чевлите се тешки катастрофи,а фустанот е тешка категорија прибидејќи раскроеноста го губи целиот шмек,и фустанот е добар гледан само од оваа страна...и од никоја друга!
3.
99008820mo0.jpg

Тешки глупости. Па вакви жени,едната толку позната прочуена пејачка,другата филмска ѕвезда,па мајке му не ги личи во вакви платна да одат,да го ебам.
Боите не ни ги коментирам,а уште помалку тие џиџињата кои се сметаат за наводно елегантни,бамуја.
4.
35272824xy3.jpg

На Греми или Голден Глоуб,шо и да беше,каков фустан имаше од Ели Сааб,па сега за Оскарите најде оваа шамија да ја стави!!
Просто катастрофа,па Оскари се нели,мајке му.
Чевлите ужасија тешка,а фустанот и бојата се.....тежок идиотизам.

На толку пари,на толку тимови,и тие пак изгледаат катастрофално. Јаз’к!! Па како бе ни малку не се едуцират за добар стил,покрај толку дизајнери и пари и се....греој!

Мразам златна боја.....ко ке видам женско со златни сандали златен кајш златна торба не сакам да ја видам во очи.....

1.
88048060rb5.jpg

Бљак за никаде е како кокошка да има надолу
2.
32912834sn5.jpg

фустанот нагоре е убав но ке било поубаво да нема материјал кој се влечи по земја така е како налик на невеста
3.
99008820mo0.jpg

некако многу едноставно не ми се допаѓа баш
4.
35272824xy3.jpg
убав е но пак како и кај Камерон без влечење на фустанот тоа не ми се допаѓа

1.
88048060rb5.jpg

Gorniot del e dobar,no toa dolu mi lici na jambolija.Opsto zemeno ne mi ostavi poseben vpecatok.
2.
32912834sn5.jpg

Prvo,mislam deka fustanot gubi od svojata ubavina zatoa sto e bel.Da bil vo nekoja druga boja bi izgledalo poubavo,a vo odnos na krojot ne mi se dopaga dolniot del,no odlicno i stoi na Cameron.
3.
99008820mo0.jpg

Ne mi se dopagaat i dvata,premnogu se obicni,prosti,ednostavni i dosadni.
4.
35272824xy3.jpg

Voopsto ne mi se dopadna,kako za spienje e, mnogu grdo i stoi i sandalkite se mnogu grdi.

Aj malko da prokomentirame za oblekata na nasite zvezdi

dsc3058sr5.jpg

elenazt8.jpg

suziyma9.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom