Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
26.936:)

26.935

Се изгубив неколку дена и одма грешите. :D

Каде е кооператива, го нема со години? :)
Стварно незнам, човекот од еднаш го снема од форумов. А добар член за муабет беше. @kooperativa ?:)

26.936:)

Стварно незнам, човекот од еднаш го снема од форумов. А добар член за муабет беше. @kooperativa ?:)
26.937

Да, генерално членовите се во ред, освен оние неколкумина кои мислат дека се интересни, а не се ни оддалеку забавни и интересни.

Пиши пиво и означи го, мислам дека така ќе се појави. :D

26.938:)

26.937

Да, генерално членовите се во ред, освен оние неколкумина кои мислат дека се интересни, а не се ни оддалеку забавни и интересни.

Пиши пиво и означи го, мислам дека така ќе се појави. :D
Не ме држи за збор, но мислам дека самиот kooperativa имаше нешто пишано дека пополека се повлекува од пишување. Не ме држи за збор, можеби и го имам помешано со некој друг член.

Но и @OMG!! нешто почна да го нема:D

26.938:)

Не ме држи за збор, но мислам дека самиот kooperativa имаше нешто пишано дека пополека се повлекува од пишување. Не ме држи за збор, можеби и го имам помешано со некој друг член.

Но и @OMG!! нешто почна да го нема:D
26.939

OMG си има женска, пушти го него сега. Можеби и јас би се повлекол во некоја скора иднина, барем на извесен период. Како што кажав, темите поради кои дојдов на форумов пополека умираат и дискусиите на истите се веќе исцрпени.

Сашко ми рече дека те знае и дека си бил ок човек, само не знаел зошто толку те торморат на форумов. Карикирам сега, не е преносен цитат. Затоа тебе те прашав, ама ни ти не знаеш со сигурност. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom