Aj еден совет! :)

Земи си самсунг телефон и плус дигиталка...
на пример самсунг е800 плус сони Cybershot апарат со 5мега пиксели за иста цена :)

e kolku e sonito a kolku digitalkata:)) oti iam limit so centa...ne planiram eclo leto da 'rmbam za da mi odat site pari za 5 min...barem iljadarka ili dve da mi ostanat.. :) nogo sakum neli?? :DD

Абе ако нејкеш да праиш озбилни слики....ако сакаш само за зафрканции да сликаш....земи си го телефончето....2мп мислам дека ти се доста за зезанции со друштво :):)

Abe sis (za drugite poznata kako N|pp|),zemi si go toa sto tebe te privlekuva...ocigledno e deka si zbuneta,no uste poocigledno e deka ima pogolema privlecnost megu tebe i mobilniot:wink: a i uste nesto...ne znaci deka ako sega si go zemes ednoto,drugoto ke go zaboravis...ke gi imas i dvete,samo trpenie,zavisi sto sakas da imas poprvo :star: ...:blabla: aj dosta zborev :icon_bigg

drven advokat :)) [sis bez navreda]...i predlog za digitalen?? deka sakum i nivnite preformansi do detaljce da gi obrabotum pred da sa resum ( a kuti so sum pisman marka,na kraj nisto nema da zemum :tapp: )

Ене го виде Sony CyberShot W5 какви слики ти вади и во Грција е земен околѕ 220-250е не се сеќавам, ама од поодамна. Каков и да е телефонот неможе да извади подобра слика, ама затоа со него имаш каква таква камера, MP3, Video Клипови (ова може и камерата нормално), радио итн, во едно мало пакување. Е сега мора да размислиш што ти сакаш, за во друштво, во град да сликнеш нешто набрзинка или нешто за заебанција во секој случај k750 ти е подобар зашто нема да ја носиш ти камерата секогаш со тебе. Ама идеш ти на одмор и сакаш да сликнеш некоја убава глета, споменик итн. е тогаш добра дигитална камера неможе ништо да ја замени. На крај се се сведува на намената

i toa so vikis....najjarno da si zeam telefonce sea..a posle za matura i edna digitalna:) awe vozaci...tesko li e toa polaganjeto we???

NIppI напиша:
i toa so vikis....najjarno da si zeam telefonce sea..a posle za matura i edna digitalna:) awe vozaci...tesko li e toa polaganjeto we???

Ете видиш како си знаеш ти :):):) браос

ah man ako gi imav tie pari sea POD ITNO digitalka
ma zaebi ti telefoni, ako imas veke barem asalen mobilen, prai si go kejfot so aparat kade sakas i so kogo sakas.

epa rabotta e so neam asalen mobilen...toj so go iam nema ekran vo boja kamoli kamera...a so ne mozam da go podnesam toa e drugo 20...go nosam samo zaradi toa so mi se rasipa stariot...so znaci MORAM da go nosam dodeka ne zeam nov... :)

Abe decki,ne li gledate deka devojcevo e ludo po mobilniot :icon_bigg dzabe sto ke i kazete digitalka,koga ona posle pak ke se prebaci na mobilniot :icon_lol:

awe ti malecka so se mesas kaj so ne ti e mesto :PPPP oddeka da znajs,za tvoj inat moze da zeam digitalka:)) (kak ne bas za tebe)
zezam samo sis nim sea da se wutis :DD

Kako prvo ne sum malecka,a kako vtoro sto i da zemes ke bide 'zloupotrebeno' od mene :baeh: abe sis,ti kazav...zemi si sto ti dusa saka,zasto i ednoto i drugoto se dobri i nema da zgresis sto i da zemes....

ok de ok...ako e od tebe blagoslovano e...nim da mi go zeme nekoj drug partal da go naprae de...i kazah ako ne ma razbra...ima vreme ke odlucam...a so pisman marka sum male male:)) kak i da e ke zeam nesto toa e najvazno :D

zavisi ti sto sakas poise. ako sakas dobro + eftino + uba kamera = sony ericson k300i

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom