N
n/a
Гостин
А бе кажав јас.
Македонската влада бара споменик 10м. на херојот Кара Ибрахим.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееее ние градиме на Филип II во Пловдив,па вие градите на Кара Ибрахим.Така е.А бе кажав јас.
ООО определено Борис е поврзан МНОГО со Охридската школа и со манастира Св.Наум-Ктитор на манастира е.Сам иди и го види това.Мала дигресија...
Борис немат врска со манастирот св Наум
И бугарин не е бугарин ако не го спомнит Охрид!
Овр енд аут..
Види сега 3 милиона не сакат да чуват збор за Република МК,па велат дека има корени во географска Македониja.
Вие во МК 1.5 + 5000 во БГ + 10 000 во Гр и малце во Ал.Па вкупно 2 милиона срешту 3 милиона македонци.Проблема е тамо дека и едните викат ние сме македонци и другите това викат.
Зашто ми збориш за турски фондации,като ние кршиме правата на малцинствата?Нали ние им кршим правата?
Ти биди спокоен,ке поживееме 10 години па ке видим.
Ами колкото и беломорските бежанци имат право да носат името македонци,колкото и пиринци имат правото да го носат,така и тези бежанци отсекаде во географска МК имат правото да го носат и не са дложни нивна родина да е РМ.Пих, пих, пих.....
Луѓето не се стока па да кажеш овие вредат повеќе оти ги има повеќе, овие помалку.
Ти викам никој не им пречи на тие луѓе да бидат "географи" па биле тие и 100 милиона во целиот свет. Ама, ептен обркано става кога они нас ни оспоруваат национална самоидентификација. :nenene:
Капираш...???
За турски фондации не знам, за студенти ти зборував. Овие Турчињата почнаа самоиницијативно да се образоваат. Ќе биде се потешко да ги контролирате.
Ееее ние градиме на Филип II во Пловдив,па вие градите на Кара Ибрахим.Така е.
ООО определено Борис е поврзан МНОГО со Охридската школа и со манастира Св.Наум-Ктитор на манастира е.Сам иди и го види това.
Одговорот е SCHIZOPHRENIA!
Sto sakas da kazes so toa ?
zasto Vie gradite na Filip 2 ri ?
Зашто му градите споменик ???????????Ееее ние градиме на Филип II во Пловдив,па вие градите на Кара Ибрахим.Така е.
Значи сега ќе треба да појасниш малку ако градите споменик на Филип II значи го сметате за ваш? После откога ќе ми одговориш јас ќе ти реплицирам вак ми е многу нејасноЕеее ние градиме на Филип II во Пловдив,па вие градите на Кара Ибрахим.Така е.
ООО определено Борис е поврзан МНОГО со Охридската школа и со манастира Св.Наум-Ктитор на манастира е.Сам иди и го види това.
Sto sakas da kazes so toa ?
zasto Vie gradite na Filip 2 ri ?
Зашто му градите споменик ???????????
Што имате со него????
Bulgaria:
49%Thraker
11%macedonian
15%slavs
15%hellenen
5% pheonician
И Пловдив нема врзка со татарите.Drugoto ime na Plovdiv e Philipolis (gradot na Filip 2), zatoa.
Nema vrska so Tatarite.
Кога вие имате споменик на Тито,тогаш значи дека Тито е македонец?Значи сега ќе треба да појасниш малку ако градите споменик на Филип II значи го сметате за ваш? После откога ќе ми одговориш јас ќе ти реплицирам вак ми е многу нејасно
А за Св. Наум немаш никакви податоци, затоа не чепкај таму
Зашто му градите споменик ???????????
Што имате со него????
Bulgaria:
49%Thraker
11%macedonian
15%slavs
15%hellenen
5% pheonician