Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Па кога сум на работа најчесто за викенд - цел викенд гледам. Рачунај сега сум дома, скоро месец дена. Скренав - кај зедов одмор, се каам хаха !!
Да сум на работа ни тие малку серии што ги гледа нема да да бидат гледани. Можеби некое гз место преку викенд али тешко

Али блазе си ти

Ali ovaa posle prvite epizodi epten mi bese ocaj I ja bataliv, ali recimo za Ultron da gleate, treba da se ima gledano Shield
Vredi li da se glea u celina?
Marvel so novite serii rastura, ama ovaa stalno mislam e fail nekako..
Јас па Agent Carter некако не можам да ја почнам како што треба. Слабо стартувам со неа како со Walking Dead и Leftovers, а двете скоро после тоа и ги баталив. Се плашам да не испадне исто сценарио и со неа.
А оваа сум ја гледал маратонски и прва и втора сезона. Не знам зошто ти делувала очајно? Имаше неколку моменти кои и јас сметав дека слабо ги одиграа чисто за да ја насочат приказната во одреден терк, и за да спојат некои ствари со филмовите ама не беше бе до толку? Што ти пречеше?
Инаку да, ако не ја изгледаш серијата доста ствари нема да ти бидат разјаснети поврзани со филмовите, особено втората сезона. Плус лупаат и доста easter eggs. Интересен начин да натераш Марвел фанови да ти ја гледаат серијата