Африкански Куп на нации Ангола 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
Мизерија 3 црвени до толко ли грубо играат играчите на Алжир? :nesum:

0-4[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]:pos2:[/FONT]

Гледал некој Алжир? Можно е толку црвени ?
Ај некој нека каже што се случувало :nesvest:

Гледав малку на почетокот. Халиче вториот жолт го доби сосема заслужено, а првиот...можеше и да му прости судијата. Другите 2 не знам како ги добија, но играа многу грубо во првото полувреме играчите на Алжир. Сосема заслужено си оди Египет во финале каде се надевам ќе освојат и прво место. :wink:

Гледав малку на почетокот. Халиче вториот жолт го доби сосема заслужено, а првиот...можеше и да му прости судијата. Другите 2 не знам како ги добија, но играа многу грубо во првото полувреме играчите на Алжир. Сосема заслужено си оди Египет во финале каде се надевам ќе освојат и прво место. :wink:
Па да ти кажам друже , по ваква победа моралот се кладам им е 101% над нормала на Египќаниве!
Мојот фаворит денеска испадна ( нигерија ) па нека има убав меч само сакам финалето кој боље изигра тој да победи:helou:

Египет има неверојатна тимска игра...секоја чест за нив...се надевам дека ќе станат шампиони!

Дечки незнам дали беше овде стаен, или го накапав негде случајно, имаше една статија на еден од нашиве спортски сајтови за новите звезди кои би требало да блеснат на купов.
Ај ќе ве замолим ако го има некој линкот уште да ми го прати на профил.
Фала унапред :smir:

Малку гледав од натпреваров Алжир - Египет, едниот црвен картон е за суспензија од минимум пола година, голманот требаше да добие и порано црвен кога малце фалеше да му мавне глаучка на судијата:) Диво племе маме им ебам, не можат да поднесат пораз, одма касапат.
Жал ми е што Египет не се пласираше на Светско, имаат многу компактен тим и очекувам да победат со Гана.

Гледав второ полувреме од Гана - Нигерија и мислам дека Нигерија дегинитивно заслужи барем продолженија, играа многу подобро во 2ро полувреме и имаа неколку добри прилики преку Мартинс.

Египет слатка одмазда!

фрустрацијата шо не отидоа на СП ќе им ја истурат на Гана!

до кај се стигнати луге не пратам мн такмичењево

до кај се стигнати луге не пратам мн такмичењево
Во недела во 17:00 часот, финалето се игра помеѓу Гана и Египет.

Еве ги и најдобрите стрелци:

Mohamed Nagui Egypt 4 Flavio Angola 3 Seydou Keita Mali 3 Ahmed Hassan Egypt 3 Asamoah Gyan Ghana 3Mohamed Nagui Egypt 4 Flavio Angola 3 Seydou Keita Mali 3 Ahmed Hassan Egypt 3 Asamoah Gyan Ghana 3

Египет е мој фаворит во финалето, очекувам да ги расплеснат Гана! :sex:

Во финалето очекувам Египет рутирано да тепа...далеку се појаки од Гана.

а што се деси со БСК кога испаднаа и од кого ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom