Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли некој да направи меморандум за да видам како се прави. Поздрав:smir:
 , не е некоја голема философија. Доволни се 10тина минути. Црна позадина, комбинација на добри апстрактни четки(најпрво со розева боја, па црна, па сина, па виолетова, па бела) со Blending options, најискористена Outer glow. Шлакав како ќе стигнам и дојдов до ова.
, не е некоја голема философија. Доволни се 10тина минути. Црна позадина, комбинација на добри апстрактни четки(најпрво со розева боја, па црна, па сина, па виолетова, па бела) со Blending options, најискористена Outer glow. Шлакав како ќе стигнам и дојдов до ова. 
	Повели.

Може некој да објасни како се тргаат позадините?Фала однапред,:helou:

За да ја тргнам позадината ја отворам сликата и отворам нова со иста големина ама транспарентна и ја префрлувам таа со бела позадина врз транспарентната и после белото го селектирам со Magic Want Tool () и стискам delate на тастатурата, се брише и сликата се зачувува со Save Аs... и ќе наместиш .gif или .png формат.
Се надевам добро објаснив.
Може некој да објасни како се тргаат позадините?Фала однапред,:helou:

После кајгана утакмица

А слика од тебе од каде да најдамКе се нафати ли некој да ми направи една ваква слика ( поточно како првата) само наместо мечка само нос на прасе да има ништо друго?Ако мозе :back::helou:
 дај ми слика па да видам до вечер ако имам време може ќе ти направам
 дај ми слика па да видам до вечер ако имам време може ќе ти направам