Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
фудбалска позадина

75793666ay7.jpg

Decki aj mala pomos, poso ja koristam Corel Photo Paint, sea instalirav Photoshop, i isprobuvam, alatka po alatka, mi treba sea sakam da napravam retusiranje na lice, t.e. ne znam koj filter mi treba za da iscistam lice, ako mozete da mi kazete na kratko. Fala odnapred!:helou:

Decki aj mala pomos, poso ja koristam Corel Photo Paint, sea instalirav Photoshop, i isprobuvam, alatka po alatka, mi treba sea sakam da napravam retusiranje na lice, t.e. ne znam koj filter mi treba za da iscistam lice, ako mozete da mi kazete na kratko. Fala odnapred!:helou:

Имаш повеќе начини за чистење на лице, алатката се бира во зависност од самата слика.

Пробај со Healing Brush Tool мислам дека таа би била најсоодветна за чистење лице.

Eве, од досада, ја натерав Мона Лиза да ми намигнува :) Али само двапати го прави тоа, после пак си зјапа. Се извинувам за квалитетот, имам посран маус.

f_monam_952033f.gif

Одамна немав фатен фотошоп онака за забава...
Кајгана логото со стакло ефект

kajganaee9.png

Ако може некој од сликава да го тргне црвеното само жолтото да остане ќе му бидам многу благодарен :pipi:

huoyeb.gif

значи да напоменам дека сликава не е од мене :), само сакав да ви дадам убав пример за кога ќе почнете вакви слики да правите да имате на знаење дека сте станале фотошоп експерт :)

watropmoonbl5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom