Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам нешо.јас не се разбирам баш у Photoshop..Дали моше да се направи матрикс кодот(falling matrix code),но како анимација..?
плс за хелп ако знае некој да ми каже...
матрикс кодот во фотошоп е лесен али ќе ти одземе многу време....плус ако не се разбираш во фотошоп а сакаш да се разбираш, фати научи ти основите првин, па понапредно, па анимација...

Дали ќе може некој да ми направи една слика како држам во раката пламен... (Мислам дека StatusQuO Имаше таква слика...) Кој сака да помогне нека ме адд-не на мсн па ќе му пратам слика... Фала однапред! :smir: :helou:

Дали ќе може некој да ми направи една слика како држам во раката пламен... (Мислам дека StatusQuO Имаше таква слика...) Кој сака да помогне нека ме адд-не на мсн па ќе му пратам слика... Фала однапред! :smir: :helou:

Не е проблем за тоа само прати ја сликата и ќе ти ја направам :wink:

Од каде можам да го симнам Photoshop CS2 ? (Ме мрзи да барам по гугл... :P)

Ај плс некој нека ми помогне да ми даде Serial Number плс..И да ми каже слика да правам.. само име ..плс ФАЛА ОДНАПРЕД:smir::smir::smir:

кажете ми што да пишам, кои бројќи ( Сериал Нумбер ) Плсс кажете ми Сериал Нумбер ТХАНКС ОДНАПРЕД:smir:
2mpn810.jpg

кажете ми што да пишам, кои бројќи ( Сериал Нумбер ) Плсс кажете ми Сериал Нумбер ТХАНКС ОДНАПРЕД:smir:

Ај провери ПП и види дали ќе ти завршат работа, само некако ќилава ми е работава :/

Направив, но сега незнам как да правам слики хД..:smir::vozbud:

Направив, но сега незнам как да правам слики хД..:smir::vozbud:

Ахх... незнам на кое ЦД ми беа имав туторијали за фотошоп, ќе побарам вечерва, ќе ги улоадирам и че ти дадам линк за да ги превземеш. До тогаш дружи се малце со www.google.com :) Ако знаеш англиски ќе ти заврши одлична работа :)

SkyDriver плс да ми кажеШ слики како се прави, само тоа ми фали.. требаше да одам на другото да се регистрирам АЈ барем од тебе да очекам нештоУБАВО фала ОДНАПРЕД еве ти и мсн : msn.rocky@hotmail.com адд ме..:smir::smir::vozbud:

Ахх... незнам на кое ЦД ми беа имав туторијали за фотошоп, ќе побарам вечерва, ќе ги улоадирам и че ти дадам линк за да ги превземеш. До тогаш дружи се малце со www.google.com :) Ако знаеш англиски ќе ти заврши одлична работа :)
пеер незнам АНГЛИСКИ ... така да плсс БАРЕМ ТИ ДА ми кажеШшш:smir:

пеер незнам АНГЛИСКИ ... така да плсс БАРЕМ ТИ ДА ми кажеШшш:smir:
Ако знаес хрватски има една добра страна со се што ти е потребно за фотошоп само незнам дали може да го ставам линкот иако страната е за запознаванје со фотошоп.Ако не е во ред нека се брише.http://photoshop.amellie.info/index.php?topic=37.0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom