iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
:pos2::pos2:Знам , но за почеток:kesa:Премногу аматерско...
:pos2::pos2:Знам , но за почеток:kesa:Премногу аматерско...
На леерот со капата ќе стиснеш Ctrl+T и десен клик и ќе одбереш Warp. Пажливо ќе ја закосуваш капата :wink::pos2::pos2:Знам , но за почеток:kesa:
Каде е тоа "Warp" koга ставам капа и слика одам на капата втор клик и не го пише "Warp"..:smir:На леерот со капата ќе стиснеш Ctrl+T и десен клик и ќе одбереш Warp. Пажливо ќе ја закосуваш капата :wink:
иди ондак Edit - Transform - и од тука избери WarpЌе се обидам:smir::smir:
Каде е тоа "Warp" koга ставам капа и слика одам на капата втор клик и не го пише "Warp"..:smir:
Ok.:smir:Фала:salut:иди ондак Edit - Transform - и од тука избери Warp
Eхеее, мало е за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050Точкест, еве ти една слика за на десктоп. Мислам дека ќе ти се допадне
Двете работи кои највеќе ги сакаш у една слика.
Сигурен си дека сакаш гзиште 1680х1050 ? Да не се премисли ?Eхеее, мало е за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050
Де бе, многу е фрик аматерски ова. И да си ќор ќе приметат дека е фотошоп дизајнт.Eве што направив :
:smir:
Де бе, многу е фрик аматерски ова. И да си ќор ќе приметат дека е фотошоп дизајнт.
Добро де, вие на 11-12 години знаевте што е Фотошоп?:smir: ( не важи за сите, хаха )Торпедо ова си можел да го направиш и во Paint :kesa: За ова не вреде да уклучуваш Photoshop но добро така се уче
Teбе те ценам:wink::back:Добро де, вие на 11-12 години знаевте што е Фотошоп?:smir: ( не важи за сите, хаха )
Торпедо не се секирај, така се учи! :wink: