iLoveРАКОМЕТ
kajganer
:pos2::pos2:Знам , но за почетокПремногу аматерско...
 :kesa:
:kesa:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:Знам , но за почетокПремногу аматерско...
 :kesa:
:kesa:На леерот со капата ќе стиснеш Ctrl+T и десен клик и ќе одбереш Warp. Пажливо ќе ја закосуваш капата :wink::pos2::pos2:Знам , но за почеток:kesa:
Каде е тоа "Warp" koга ставам капа и слика одам на капата втор клик и не го пише "Warp"..:smir:На леерот со капата ќе стиснеш Ctrl+T и десен клик и ќе одбереш Warp. Пажливо ќе ја закосуваш капата :wink:
иди ондак Edit - Transform - и од тука избери WarpЌе се обидам:smir::smir:
Каде е тоа "Warp" koга ставам капа и слика одам на капата втор клик и не го пише "Warp"..:smir:
Ok.:smir:Фала:salut:иди ондак Edit - Transform - и од тука избери Warp

Eхеее, мало еТочкест, еве ти една слика за на десктоп. Мислам дека ќе ти се допадне
Двете работи кои највеќе ги сакаш у една слика.

за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050
 за десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050Eхеее, мало еза десктопот да се испуни треба гзиште 1680х1050
 Да не се премисли ?
 Да не се премисли ? 

Eве што направив :
:smir:
Де бе, многу е фрик аматерски ова. И да си ќор ќе приметат дека е фотошоп дизајнт.
Торпедо ова си можел да го направиш и во Paint :kesa: За ова не вреде да уклучуваш Photoshop но добро така се уче
Teбе те ценам:wink::back:Добро де, вие на 11-12 години знаевте што е Фотошоп?:smir: ( не важи за сите, хаха )
Торпедо не се секирај, така се учи! :wink: