ZIKS
Ај за убо да е.
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 3.582
- Поени од реакции
- 39
ај да пробам.[MkD]Scout напиша:ctrl+ b и играј си со слидерите..
ама прво ке ја селектираш позадината..или ке мораш да ја извадиш позадината во нов лејер (layer)...
сепак, ако имаш подобар интернет, ако сакаш feli-ов upload-ирај го на некој друг share сајт, како на пример www.zshare.net, бидејќи имам иста IP адреса со скоро цела Струга што имат интернет, па кога некој спушта од на rapidshare неможам да спуштам, па можеби ќе му затреба и на некој друг.[MkD]Scout напиша:Еве конечно и мој придонес со туторијалчиња кон темава.
Туторијалчињата беа направени за еден наш драг коФорумџија TonInter.
Па си мислев дека би било добро да ги споделам и со вас..колку што приметив има доста почетници во Фотошопот и се надева некому драго ке му биде да ги искористи. Морав да ги поставам двете на рапидшер се надевам нема да ви биде проблем. (во случај на проблем пишете ми ПП со вашиот маил и ке ми биде задоволство да ви ги пратам по маил)
па да не го должам еве ги !
Првово е начин како да се стави слика врз автомобил или што би рекле некои VINYL на колата.
ЛИНК ТУКА
Второто е објаснување на долго и на широко за една од алатките во Фотошопот!
Со почит и срекно
Скаутот
Повели тукаZIKS напиша:сепак, ако имаш подобар интернет, ако сакаш feli-ов upload-ирај го на некој друг share сајт, како на пример www.zshare.net, бидејќи имам иста IP адреса со скоро цела Струга што имат интернет, па кога некој спушта од на rapidshare неможам да спуштам, па можеби ќе му затреба и на некој друг.
А која е поентата?Martin$ напиша:Диме (и сите др) дај бе да ставиме некој тјуториал и сите да го правиме истио за после да видиме кој каде греши , ние поновиве, Може ли?
Ај ќе ти објаснам малку ако не сфати Да ставиме некој тјуториал и сите да го правиме истио. После сами ќе си ги оценуваме меѓусебно направените слики (или било шо). Сега сфати ли?[MkD]Scout напиша:А која е поентата?
Јас не сфатив ама ништо од постов..
Еми ок е де..Како и да е ..не верувам дека ке има напредок..Martin$ напиша:Ај ќе ти објаснам малку ако не сфати Да ставиме некој тјуториал и сите да го правиме истио. После сами ќе си ги оценуваме меѓусебно направените слики (или било шо). Сега сфати ли?