Епа јас веќе го финиширав правењето на сајтот за мојот канал #gustin па може да го ѕирнете ваму: www.gustin.cjb.net, само уште е во бета верзија што значи е во доработка, па за некој ден ќе биде целосен.... :lol:
Доста солидно за страна наменета за ИРЦ канал. Повеќето се во World Art стил. Па и КАЈГАНА си ја слинкал! :wink:vodkamixx напиша:Епа јас веќе го финиширав правењето на сајтот за мојот канал #gustin па може да го ѕирнете ваму: www.gustin.cjb.net, само уште е во бета верзија што значи е во доработка, па за некој ден ќе биде целосен.... :lol:
хехехехехе, не го рекламирав јас, туку моите заморчиња... каналски шпиуни... :lol: :lol:Водка микс, тебе ти закачив бан на #pletenje пред некој ден коа го рекламираше #gustin?
Нека зафаќа место.... :lol: :lol:Acid напиша:Доста солидно за страна наменета за ИРЦ канал. Повеќето се во World Art стил. Па и КАЈГАНА си ја слинкал! :wink:vodkamixx напиша:Епа јас веќе го финиширав правењето на сајтот за мојот канал #gustin па може да го ѕирнете ваму: www.gustin.cjb.net, само уште е во бета верзија што значи е во доработка, па за некој ден ќе биде целосен.... :lol:
Каде да најдеш Photoshop?Kleopatra напиша:Сакам phоtpоshop, многу е интересен. Ќе ги обработам моите слики, некаде ќе додадам, некаде ќе намалам и ете така :shock: супер.
Ама имам еден проблем. Кажувајте бре луѓе каде да го најдам програмот за да го инсталирам.
Па што бе Ацид, што ми се чудиш. Ако знаеш кажи. :? Ако уште еднаш ме испосрамиш самата ќе си најдам. :roll: Ух, бе, каков си бил. :wink:Acid напиша:Каде да најдеш Photoshop?Kleopatra напиша:Сакам phоtpоshop, многу е интересен. Ќе ги обработам моите слики, некаде ќе додадам, некаде ќе намалам и ете така :shock: супер.
Ама имам еден проблем. Кажувајте бре луѓе каде да го најдам програмот за да го инсталирам.
Провери си ПП Клеопатра, поодамна ти испратив линк од каде што ќе можеш да си го симнеш.Kleopatra напиша:Па што бе Ацид, што ми се чудиш. Ако знаеш кажи. :? Ако уште еднаш ме испосрамиш самата ќе си најдам. :roll: Ух, бе, каков си бил. :wink:
Кога си ја добила пораката, не си приметила, си се одјавила и на следното логирање не ти јавило дека имаш нова порака.Kleopatra напиша:Има :shock: Фала ти humanoid :wink:
Ама едно не ми е јасно-зошто ми пишуваше ,,Немате нови пораки,, кога имав непрочитана порака од humanoid? Е, како тоа? Дали некој друг има пристап до моите ПП? Можеби му требало да си го симне Photoshop? Што ли ќе е?