Account-и...менување, продавање...

• Креатор на темата Креатор на темата noobster
  • Време на започнување Време на започнување
DarkLord напиша:
Припази на израз дете.Тоа да се разбереш со брат јас тука ништо не сум ти сменил.

Едит:Ќе ги замолам модераторите да го избришат постот од анинимен.Бидејќи не се однесува соодветно спрема другите членови на форумот.

лол свака част. Да беше така лесно да се хакнува акаунт...

Сепак ако има некој да шитка нека пише :helou:

cel den si se smeev a naj smeshno mi beshe deka se upalil i igral:baeh:

Prodavam akaunt za wow... Nadpgraden e so TBC ali atm nema vreme za igrane. Ima 64 lvl gnome mage, 40 lvl UD mage i 30 lvl warrior.
kontakt ivangeo12@hotmail.com

ako kupis account i posle ne trea da kupuvas wow cdejkite ? a moze nekoj da mi ponudi wow acc (bez ili so preostanato vreme za igranje) bez nieden char na nego i CDto od obicnata i expanzijata ili koja bila od dvete ... blizz_marko@hotmail.com na msn ke se dogovorime

Дебел, шо пари?

more sepiroth za da zemam viza elektron so ke trea licni karti takvi raboti? ili samo popolnuvas formular i davas 200 den poso ja sum 15 god i neam licna

Со среќа, цената е многу "поволна". Колку за инфо акаунтот едвај вреди 4000. Морбиднио: мора да имаш лична карта и 200 денари у џеб. Угњави ги татко ти или мајка ти.

Sephiroth напиша:
Со среќа, цената е многу "поволна". Колку за инфо акаунтот едвај вреди 4000. Морбиднио: мора да имаш лична карта и 200 денари у џеб. Угњави ги татко ти или мајка ти.

znam znam ja prasav majkami taja raboti vo komercijalna i od tamu kreditna ke mi otvorele taka da istoto

Дај боже да ти работи мастеркардот од комерцијална. Јас лично имам тестирано со електронот на прокредит и со виза интернет на стопанска, двете работат, можда и мастеркардов ке ти работи, незнам види.

I jas imam WoW akaunt + TBC na evropski server (Dunemaul) Ima Priest 70 lvl (dobro opremen), Druid 70 lvl,(dobra feral oprema) Paladin 60 lvl (alijansa se site) . Sakam da go prodadam , ako ima nekoj zainteresiran neka mi pisi na viper_mkd@hotmail.com (MSN).

Sephiroth напиша:
Дај боже да ти работи мастеркардот од комерцијална. Јас лично имам тестирано со електронот на прокредит и со виза интернет на стопанска, двете работат, можда и мастеркардов ке ти работи, незнам види.

E ne nema da raboti Mastercard...So zboris be :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom