Account-и...менување, продавање...

• Креатор на темата Креатор на темата noobster
  • Време на започнување Време на започнување
Sephiroth напиша:
Со среќа, цената е многу "поволна". Колку за инфо акаунтот едвај вреди 4000. Морбиднио: мора да имаш лична карта и 200 денари у џеб. Угњави ги татко ти или мајка ти.

Kako moze account so 70 priest, 65 mage i uste pomal milijon altovi da vredi 4000 denari? Baska e nadograden so TBC i ima 2 meseca za igrane (vo cetvrtokot go napuniv). Da si zemes nov account kosta povise od 4000 denari so 2 meseca za igrane, a ne pa ovoj.....

Debel напиша:
Prodavam akaunt za wow... Nadpgraden e so TBC ali atm nema vreme za igrane. Ima 64 lvl gnome mage, 40 lvl UD mage i 30 lvl warrior.
kontakt ivangeo12@hotmail.com

Не глеам 70ка прист тука..... и пишува дека нема време за играње останато.....

Мозам да продадам акаунт за wow без да плакаш 800 денари на месец ама треба да се консултирам со другар.

debel aj doj na msn sakam da napraime muabet

Prodavam jas account so paladin epic/i so plavi itemi site zainetsirani moze da mi pratat,rogue twink 49 so dobri itemi,priest 29 i red drugi ako sakate poveke info addnete me pa ke napravime muabet za cena i za red drugi gluposti.

продавм акаунт за вов на официјалната за 1000 денари 10 левел на аире пеак кој сака нека писе или на кајгана или на мсн

.......

noobster напиша:
zdravo na site gejmeri.

imam eden predlog za onie koi igraat wow: zosto vaka ja zavrsiv so studii, nema so da praam po doma, pa resiv da igram wow, arno ama vo siromastijava vo mk, nemoze da si dozvolam sopstven akaunt, pa zatoa, onoj koj veke ima postoecki akaunt, i ako ne go iskoristuva 24/7 moze da mi napise private mesage. jas na nego ke mu pomognam da se lvlira vo toa vreme koga on ne e aktiven, ke jacam profesii, sobiram honor/oprema i se ostanato, a koga ke saka da igra sopstvenikot, vednas stom ke slusnam nudge na msn be se odlogiram, na koj mu se sviga predlogov, moze da mi pise po private mesage.

+ moze da te banuvaat poso ke primetat deka se izbacuvate od poveke IP adresi...

LOL toa ne e mozno
ja iam 2 pcja od dvata igram i od enter net igram
od segde igram

DjMe напиша:
+ moze da te banuvaat poso ke primetat deka se izbacuvate od poveke IP adresi...

А што да прават корисниците на АДСЛ во светот кои добиваат нова IP на секои 12 саати, или на секој реконект?

WoW

Dobro bre luge i jas sum zainteresiran da ja igram WoW no ne sakam da se zamaram so originalot zatoa sho treba da se plaka a nemozam da si dozvolam tolkav trosok za edna igra.Moze nekoj da mi kaze kako da si napravam Account za piratskata i sho treba drugo????Fala odnapred

prodavam 4 acounta , inaku koristeni se 7 meseci vo igracnica i imaat eden kup heroi so razlicni leveli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom