Account-и...менување, продавање...

• Креатор на темата Креатор на темата noobster
  • Време на започнување Време на започнување
Ехехех или иди плати си некој Кинез ќе ти го излевелапира за кратко време,шо би реле кинези "If i not farm my family die" :DD

smirete hormoni
rekov koj saka
a bashka seperonith ili kako i da se vikash
mislam deka nema nikoj do nas kralska krv

Има ваква тема...можеше и таму да пишеш дека продаваш акаунт

Не продава акаунт он него нуди некој да му го лвлапира карактерот на акаунтот.У суштина ти го лвлапираш до 70ка му напукуваш професии до 375 и после тоа он си го игра,барем ја ко шо разбрав :D

da da ubavo si razbral
no imashe i takvi sto se obidoa da si go prisvojat kako na primer
"DarkLord" mazonecot smrdliv pacerski mi smenil password i si naprail u account managment da mu stiga passwordot na negova adresa bez da razmisli deka mene mi stiga aplikacia po e mail da potvrdam abe majmun na mene li tie cekoslovacki fori ..... potoa se ukluciv na drug karakter od drug acc i si go remetev mu go smeniv passwordot ama ne go butkav..... lol
i taka ja i brat mi se iznasmeavme ...

P.S bojane gord sum na tebe sto proba da mi go haknesh accot
i kako beshe ?

mocko eden se gledame na ulica :zlo:

Anonimen напиша:
da da ubavo si razbral
no imashe i takvi sto se obidoa da si go prisvojat kako na primer
"DarkLord" mazonecot smrdliv pacerski mi smenil password i si naprail u account managment da mu stiga passwordot na negova adresa bez da razmisli deka mene mi stiga aplikacia po e mail da potvrdam abe majmun na mene li tie cekoslovacki fori ..... potoa se ukluciv na drug karakter od drug acc i si go remetev mu go smeniv passwordot ama ne go butkav..... lol
i taka ja i brat mi se iznasmeavme ...

P.S bojane gord sum na tebe sto proba da mi go haknesh accot
i kako beshe ?

mocko eden se gledame na ulica :zlo:
Припази на израз дете.Тоа да се разбереш со брат јас тука ништо не сум ти сменил.

Едит:Ќе ги замолам модераторите да го избришат постот од анинимен.Бидејќи не се однесува соодветно спрема другите членови на форумот.

Купувам Акаунт за The Burning Crusade

zabegan_u_pm@hotmail.com

mail ili msn

(za The Burning Crusade prazen)

еве нека биде и со некој карактер

А да си купиш од Т.Ц. Бисер на втор кат во таа продавничката?

abe ako kupam acc ke treba da ja kupam i wow a i the burning crusade ne mi se pleska 3-4 iljadi
ja imam igrata smao mi treba acc

Agathodaimon напиша:
abe ako kupam acc ke treba da ja kupam i wow a i the burning crusade ne mi se pleska 3-4 iljadi
ja imam igrata smao mi treba acc

Па ти кога ја купуваш играта не плаќаш за цедињата, за акаунтот плаќаш.

Ок едноставно барам акаунт The Burning Crusade што ке ме чини сигурно помалку од 4 илјади
1800+2100+1800(ваучер) = 5700

не заебавајте

сега е намалена цената на основната верзија, така да би требало за помалку од 3000 да земеш се.

1200 за првиот дел +2400 за експанзија + 200 за Виза Електрон на Про Кредит = 3800

Виза електрон про кредит? Објасни pls :)

Леле по кој пат објаснувам..... Идеш у прокредит и си зимаш Виза електрон (ДЕВИЗНА), си плаќаш 200 денари такса и ти важи 2 години. Колку пари ке стаиш на сметка, толку имаш за трошење. WoW ја прифаќа, имам плаќано со неа, ке стаам 13 евра, ке ја убацам у акаунт и 1 месец сум раат, истата постапка и другиот месец......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom