Аца Лукас

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
И ај сеа ние што го слушаме сме сељаци а вие неколкумина што се препичавате сте паметни ....
оди начукај се без негова песна е исто ко да сереш а немаш тоалетна:D

Дуети хитови (освен "Далеко си", таа ја постираа, да не повторувам):

Најдобрите двајца за крај (изворна на Ханка Палдум и Хари Мата Хари):

Мене ми се свиѓа онаа шпекулација (која има амбиции да биде потврдена, во зависност дали на некој му текне да пише порака на DM SAT кога тој ќе биде гостин в студио и да го прашаат, дека Ацко всушност, е рокер во душа и во хороскоп, дека има завршено академија (музичка), и онака, си ја знае работата.

Обожавам кога моите пријатели бутелчани пробуваат да ја пласираат оваа прича :D Не само во душа, кружат гласини дека тој всушност имал и бенд, и тоа многу јак бенд, за сва времена, ама немало пари у тоа па морал човекот накај турбофолк да се сврти. :X3:

Обожавам кога моите пријатели бутелчани пробуваат да ја пласираат оваа прича :D Не само во душа, кружат гласини дека тој всушност имал и бенд, и тоа многу јак бенд, за сва времена, ама немало пари у тоа па морал човекот накај турбофолк да се сврти. :X3:

То је факт, професорката што ми предаваше музичко во средно имаше учено со него во средно и ни кажуваше дека бил тешко рокериште и едно време го снемало, она се преселила во Македонија и кога се собрале за n-години матура она била комплетно збунета прво како е Аца толку познат, второ зашто е тоа ради турбофолк, а не некој рок.
Како и да е, темава не смее да помине без

Дуети хитови (освен "Далеко си", таа ја постираа, да не повторувам):

Најдобрите двајца за крај (изворна на Ханка Палдум и Хари Мата Хари):

ова ако се хитој од Аца Лукас ке полнеше сега 5 а не 50 илјади, каде без овие песни

Аца како Аца што би рекле ние Србите Краљ :D Шала на страна Аца ме потсеќа на она време со едно старо друштво кога одевме во кафана и све живо и диво прежаливме со него:pos: Нормално со доста алхолхол...:D Инаку без Алхолхол ќе бидеш ко турбофолкер на метал журка...

Инаку на Балканов немој да се правиш Рокер бидејќи тешко ќе успееш посебно во Србија :D и Аца сакаше ама виде не виде си тргна по патот на кешот...

Aca Lukas memes never get old

1476653_10152119897365407_2141246049_n.jpg

Greek: Elena Paparizou - Panta Se Perimena (2005)

Serbian: Aca Lukas - By Pass (2008)

Тест прашање пронајдете ја разликата... :icon_mrgr:

Доколку сте во забуна песната целосно 99% копија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom