Аца Лукас

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Типот ме има смирено 3 пати со дечко ми. Кој знае кај ќе бев сега да не беа неговите срцекршачки текстови. Уште не сум сигурна дали треба да го мразам или да му бидам благодарна:D

Инаку треба да биде сменет насловот. Нема потреба да му стои целото име, бидејќи како и за сите други изведувачи и за него треба да го користиме неговото уметничко име - Аца Лукас :)

Пошто иначе и темата за Рејдиохед ќе треба да се вика "Том, Џони, Колин, Ед и Филип".

Последно уредено:
бројките говорат се 34,710,345, сеа може не е толку популарна ама пред година две вени сечеа на неа:icon_mrgr:
Brojkite voopsto ne se vazni za kvalitetot na edna pesna no mene brojkite mi zboruvaat sosema drugo. Edna pesna da ima kvalitet ne mora brojkata na slusanost da nadminuva 20,30 ili pak 50 milioni pregledi.

Brojkite voopsto ne se vazni za kvalitetot na edna pesna no mene brojkite mi zboruvaat sosema drugo. Edna pesna da ima kvalitet ne mora brojkata na slusanost da nadminuva 20,30 ili pak 50 milioni pregledi.

абе скај ја ти зборам за популарност, народот тоа слуша, сака да се сељачи, да бараш квалитет кај турбо фолк нема логика.

абе скај ја ти зборам за популарност, народот тоа слуша, сака да се сељачи, да бараш квалитет кај турбо фолк нема логика.
Ima del i od narodot koj slusa kvalitetna muzika. No tie se mal del na balkanov. :D

Аца има тип на музика за опивање, нема што тука да му бараме ние квалитет или па логика.
Се знае, ако сакаш да се начукаш и да се опуштиш, едноставно бегаш од таа квалитетна музика која што си ја слушаш преку ден додека си на работа, дома и сл. и се насочуваш кон оваа квалитетна музика за опивање и опуштање, полн погодок. :love:

Еден од подобрите пејачи на Балканов. Стварно има добри песни кои се хитови и се пејат по кафаните. Со Ивана Селаков имаат одлични дуети.

Од неговите песни најмногу ми се свиѓаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom