.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
No dvete ne gi bivaбоља е оваа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
No dvete ne gi bivaбоља е оваа
No dvete ne gi biva![]()
Brojkite voopsto ne se vazni za kvalitetot na edna pesna no mene brojkite mi zboruvaat sosema drugo. Edna pesna da ima kvalitet ne mora brojkata na slusanost da nadminuva 20,30 ili pak 50 milioni pregledi.бројките говорат се 34,710,345, сеа може не е толку популарна ама пред година две вени сечеа на неа![]()
Brojkite voopsto ne se vazni za kvalitetot na edna pesna no mene brojkite mi zboruvaat sosema drugo. Edna pesna da ima kvalitet ne mora brojkata na slusanost da nadminuva 20,30 ili pak 50 milioni pregledi.
Ima del i od narodot koj slusa kvalitetna muzika. No tie se mal del na balkanov.абе скај ја ти зборам за популарност, народот тоа слуша, сака да се сељачи, да бараш квалитет кај турбо фолк нема логика.
Da sednam na pc ke go promenam.@.Sky. коа си више тука, ќе можеш да го промениш насловот?![]()
Брат 75% од луѓето не го знаат така, никој нема да ја клика темата иначеРики не замарај, боље беше Александар Вуксановиќ.![]()
Така од радозналост ќе кликаат, вака јеби га.Брат 75% од луѓето не го знаат така, никој нема да ја клика темата иначе![]()