Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

))
И не беше лошо,почетоткот малце ми беше спор али добро дур се загреат е после Not going home миксот (Van Buuren??) одлепија ааама неможев да стојам више со саат време спиење предходно и накај 4 џаманта накај дома. И нормално само шо излагаш ти пуштаат уште една добра нумера за да ти е криво шо си излегол. Се вратија назад низ времето , What it feels like for a girl. А да, и Love comes again ја спукаа
Се на се убаво журче беше.
Плус и 2-3 фотки со нив и таман, не бегаат како Армин што бега.Да не беше со бела маичка Anjuna од напред и A&B позади?Добра журка. Малце сетот не ме импресионира, ги имам слушано со многу појаки сетови, ама тоа е, многу нови траки што не ги знаеме и подруга е атмосферата, за разлика кога пуштаат само познати траки. И ми исполнија една музичка желба, ја имав напишано на лист ремиксот на Above & Beyond на What it feels like for a girl од Мадона, му ја покажав на Тони и ја пушти при крајот.Плус и 2-3 фотки со нив и таман, не бегаат како Армин што бега.
Околу мене беа тие со таквите маици, јас бев во рандом бела маица. А сетот беше мислам прекраток, од 2.10 до кај 4.15 траеше.Да не беше со бела маичка Anjuna од напред и A&B позади?
ПС. До коа траеше? Ја излегов пред What it feels like.
.Ме изненадија што повеќе пуштаа миксови, очекував да пуштаат oceanlab затоа што минатото лето тоа го правеа.Ама секако си поминав одлично, се изнарипав и повторно не раздени
Не знам зошто ама јас очекував повеќе :S воопшто не беше лошо ама сепак чувствував како нешто да недостига![]()

Ко ти реков опијани си се ко чоек прво, после оди.![]()
туку ајде нека иди пивофест, тогаш ќе биде морално за да не ја слушаме цеца ко шо треба