Divider
Seraphim
Така де. Се шо е по ред и богу е угодно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така де. Се шо е по ред и богу е угодно.
ШтоИстото и јас го кажувам.
Одлуката за дете треба двајцата да ја донесат, а секогаш треба да тежи повеќе на оној кој не сака.
И ако веќе жената е таа која ја донесува крајната одлука, а тој не сака дете, не смее на никаков начин да го присилува да се грижи за тоа дете.
Што е сосема поинаку ако заеднички одлучат да имаат деца, нема после пишманење![]()
ако се нафати да го гледа а мене да не ме замара јас ќе го родам !Што
ако ти речи роди го јас ќе си го гледам? Без тебе...
Туку ај покасно ќе ви куцкам повеќе,од мобилен мака мачам![]()
Што
ако ти речи роди го јас ќе си го гледам? Без тебе...
Туку ај покасно ќе ви куцкам повеќе,од мобилен мака мачам![]()
Не може. Или имам дете или немам. Барем јас.
Ако на некоја друга така и одговара, секоја чест, во секој случај е подобро од наметнато родителство
И дај пиши како најде кирилица тастатура за телефончето, и мене ми треба![]()
Во кратки црти еве што значи еврејско медиумско перење мозок за уништување на една цела раса.....
![]()
![]()
феминизам и кариера hell yeah!!
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 13:05 ---
![]()
за секое шише си има заткаЗошто кога станува збор за абортусот најгласно го бранат оние феминистки кој од што се грди имаат најмали шанси да воопшто имаат секс а уште помали шанси да останат бремени ?
Гравот ти е изртан пред време, така да не ти го бива нит за гатање нит за грав да свариш од него. Едно што ти погоди е дека имам 30кг вишок, уствари ни таму ти нема погодено дека не се 30 туку 68НРММ, ја сум професионален гатач, со ДИЦК сертификат, гледам на звезди, грав, кафе и какао. Само што ги фрлив графчињата за тебе и еве што викаат: Тебе стомачето ти пораснало на многу рана возраст, средно или максимум 20-21 година. Таква зелена, те убедија дека не чини да се абортира, може да приумреш, и оп, си го зачува. Наскоро, се намножија на 3 комада, ти качи 30 кила и стана професионалец во правење шопска и жта за домаќинот кога гледа фудбал. Во меѓувреме, многу од твоите другарки менуваа дечковци, го шетаа светов, ама ниедна не научи како тебе да ужива во животот на домаќинка. Дури една (Јана или Ана, не сум сигурен, слаба резолуција ми е гравот), отиде во Острејлија, зема контрацепција без пари од државата и се рока таму како утре да е крај на светот, зошто дури и абортусот и го плаќа државата фул. Затоа, ти денес сакаш да ги насочиш младите моми на правилен избор, да баталат тоа сексои и кариери, туку експресно да станат дебели женишта со сурија дечишта околу нив.
Како бе така? Кај е правото на таткото? Па не е тој зачеток направен од ќитка мирисање! То е ко, ај да правиме торта, од тебе брашно од Кољо јајцата, на крај ти ја јадеш цела торта, а на Кољо не му давашНе може. Или имам дете или немам. Барем јас.
Ако на некоја друга така и одговара, секоја чест, во секој случај е подобро од наметнато родителство
И дај пиши како најде кирилица тастатура за телефончето, и мене ми треба![]()
Мачору, со задоволство ќе ги погледам абортусните рецепки, знаеш дека на мојата телесна маса и е поребно тоа, што подебела то посекси. Цел ми е до 100ка вишок, и година дена не бричена мишка!НРРМ имаш нови абортусни рецепти за колачи.
И не се од ќитка мирисна![]()