Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Јас никогаш не го споменувам името господово, тоа е тајно :cuc:.

Син му понекогаш, него ич.
А генеричкиот поим е друго тринајсе и четиринајсе :вонзем:

Истото и јас го кажувам.
Одлуката за дете треба двајцата да ја донесат, а секогаш треба да тежи повеќе на оној кој не сака.
И ако веќе жената е таа која ја донесува крајната одлука, а тој не сака дете, не смее на никаков начин да го присилува да се грижи за тоа дете.
Што е сосема поинаку ако заеднички одлучат да имаат деца, нема после пишманење :)
Што
ако ти речи роди го јас ќе си го гледам? Без тебе...

Туку ај покасно ќе ви куцкам повеќе,од мобилен мака мачам :)

Што
ако ти речи роди го јас ќе си го гледам? Без тебе...

Туку ај покасно ќе ви куцкам повеќе,од мобилен мака мачам :)

Не може. Или имам дете или немам. Барем јас.
Ако на некоја друга така и одговара, секоја чест, во секој случај е подобро од наметнато родителство ;)
И дај пиши како најде кирилица тастатура за телефончето, и мене ми треба :(

Ако на некоја друга така и одговара, секоја чест, во секој случај е подобро од наметнато родителство ;)

Алоооо оф топик алоооо геј лавер оф топик!

Ппрво кажи шо телефон, и ја имам на сите МК тастатура бреееј, модерна работа....

У опции мор, на ленгвич: ед мацедониан и крај.

Во кратки црти еве што значи еврејско медиумско перење мозок за уништување на една цела раса.....

nfsfau.jpg

2q04mkz.jpg

феминизам и кариера hell yeah!!
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 13:05 ---

2qtfh3k.gif

Каков коментар од голем ум!

2117401_o.gif

Зошто кога станува збор за абортусот најгласно го бранат оние феминистки кој од што се грди имаат најмали шанси да воопшто имаат секс а уште помали шанси да останат бремени ?

Зошто кога станува збор за абортусот најгласно го бранат оние феминистки кој од што се грди имаат најмали шанси да воопшто имаат секс а уште помали шанси да останат бремени ?
за секое шише си има затка:icon_mrgr:

НРММ, ја сум професионален гатач, со ДИЦК сертификат, гледам на звезди, грав, кафе и какао. Само што ги фрлив графчињата за тебе и еве што викаат: Тебе стомачето ти пораснало на многу рана возраст, средно или максимум 20-21 година. Таква зелена, те убедија дека не чини да се абортира, може да приумреш, и оп, си го зачува. Наскоро, се намножија на 3 комада, ти качи 30 кила и стана професионалец во правење шопска и жта за домаќинот кога гледа фудбал. Во меѓувреме, многу од твоите другарки менуваа дечковци, го шетаа светов, ама ниедна не научи како тебе да ужива во животот на домаќинка. Дури една (Јана или Ана, не сум сигурен, слаба резолуција ми е гравот), отиде во Острејлија, зема контрацепција без пари од државата и се рока таму како утре да е крај на светот, зошто дури и абортусот и го плаќа државата фул. Затоа, ти денес сакаш да ги насочиш младите моми на правилен избор, да баталат тоа сексои и кариери, туку експресно да станат дебели женишта со сурија дечишта околу нив.
Гравот ти е изртан пред време, така да не ти го бива нит за гатање нит за грав да свариш од него. Едно што ти погоди е дека имам 30кг вишок, уствари ни таму ти нема погодено дека не се 30 туку 68 :eek: Затворена, немам нит пријателки нит имам успех, се борам со мојата депресија и гнетам навечер тригуни и целуфки дур гледам како во турските серии млади згодни жени се заљубуваат во згодни мажи, па татко им не ги дава, па ја грабат...и лијам солзи во тањурот полн со јадење кој е ставен на мојот повекеслоен стомак.
И да, ја проколнувам Јана или Ана што отиде острелија, се рока и покрај безплатната контрацепција државата и ги плаќа сите абортуси! ПРОКЛЕТА ДА СИ АНО-ЈАНО ШТО ИМАШ ТАКОВ ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ! :place:
Но, знам дека само ти можеш да ми помогнеш, затоа ја поздравувам Јана Ана со песната „Другарице проклетнице„ (ти пикам 50 денари, немам повеќе) грабај микрофонот и рокај Шемсо, тооо Цецооо :vozbud:
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 10:55 ---
Како бе така? Кај е правото на таткото? Па не е тој зачеток направен од ќитка мирисање! То е ко, ај да правиме торта, од тебе брашно од Кољо јајцата, на крај ти ја јадеш цела торта, а на Кољо не му даваш :( Колку себично нели :(

НРРМ имаш нови абортусни рецепти за колачи.
И не се од ќитка мирисна :)
Мачору, со задоволство ќе ги погледам абортусните рецепки, знаеш дека на мојата телесна маса и е поребно тоа, што подебела то посекси. Цел ми е до 100ка вишок, и година дена не бричена мишка! :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom