Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
...epa dechki, prvo da kazam, deka mi e mnogu drago sho poleka ama sigurno se smenile stavovite po ova prashanje, posho ne za drugo, tuku bash za ova bev i isprovociran na ovaa tema i baniran posle zasho ne ebaam nisho zivo jas koa smetam deka sum vo pravo i sekogash si go branam svojot stav...taka da mislam deka ja razreshivme misterijata koj sho kako, posho na forumov defakto imashe edna kompaktna grupa koja beshe protiv odredeni mislenja pogotoo ako si uporen vo toa i ke te namestat i ke ti pishujat peticii i sho ti ne...
...e sea, ova e za lavadna moderatorkava posho g;leam deka mi pishala kazneni poeni za vreganje...
...lavanda-jas vo mojot post ne spomnav nikogo po nik, za da se oseka navreden...samo dadov svoe mislenje za opshto mislenje za i okolu toa...
...i za na kraj, mene nemoesh da me mestish, posho jas veke 7 puti sum baniran, mozesh toa predupreduvanjeto da si go napikash ama kaj sho saksh pa posle abortiraj go ako ti smeta, ali zakani ne podnesuem, ako si fer ke priznaesh deka nemashe lichna navreda na chlen, ako ne si fer ko te jebe...
...aj sea posho te spomnav, pishi pak 3 poena za mene...:pos2:
Знам дека малку е недвор од темата, ама морам да ти кажам дека во старт правиш грешка. И не, не е тоа поради твојот став и противењето на другите за тоа што имаат поинаков став, туку е поради начинот на кој го изразуваш твојот став. Форумов е неверојатно либерален во тој поглед, односно во поглед на правото секој да има свој став, без разлика колку и тој да е екстремно позитивен, негативен или тотално конзервативен, но твојата грешка лежи во едно нешто што не се толерира на овој форум а тоа е често користење на експлицитно вулгарен речник.
Така да знам дека можеби ти звучи малку снобовски, ама ради обзир спрема другите и кон ставовите на другите а со тоа и обезбедување на атмосфера каде можат секакви ставовит да се прочитаат, се избегнува да се користата директни вулгарни навреди.