Што доколку мажот сака да го има детето кое го створил???
Нека си го роди сам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што доколку мажот сака да го има детето кое го створил???
Нека си го роди сам![]()
Ако некоја роди онда нека не се жали ако не го гледал и не помагал во одгледувањето![]()
Нема потреба она да се жали. Законот ќе му наложи да „помогне во одгледувањето“
Ме заболе мене за законот....нема да го признаам и крај приче.Нек му пишува татко кој сака....Исус Христос нека му стои во изводот дека му е татко.
Ако немам никакво право во да учествувам во одлуката дали да се роди или не, со кое право и образ има нешто да прашуваш после да помагам за тоа дете ?
Ме заболе мене за законот....нема да го признаам и крај приче.Нек му пишува татко кој сака....Исус Христос нека му стои во изводот дека му е татко.
Ако немам никакво право во да учествувам во одлуката дали да се роди или не, со кое право и образ има нешто да прашуваш после да помагам за тоа дете ?
Кој дел од „законот ќе му наложи“ те збуни?
Еве, да ти разјаснам - ти не сакаш да го признаеш, она те дава на суд, судот налага тест за утврдување на татковство, па онда налага „помош во одгледување“
Појасно е?
Абе не можеш да ме натераш ни денар да ти дадам бе....
Нека ме натера суд,ни прв ни последен што денар не дал и покрај судот ќе бидам....
Нека се преврти светот ни денарче нема да добие.
Не сакам да го признаам,не сакам да се роди или ако се роди не сакам да сум му татко ?
Мажот можеш да го тераш да биде родител,а жената не ?
Кога треба да се одлучува само жената тоа да го прави,а кога треба да се одгледува,да се даваат пари мора и таткото.....
Треба да се праша и мажот. Што доколку мажот сака да го има детето кое го створил???
Интересни прашања но немам одговор на нив освен да препорачам да го погледате филмот КабареНека си го роди сам![]()
Нека ме натера суд,ни прв ни последен што денар не дал и покрај судот ќе бидам....
А што ако не сакам да имам старателство ?
Кога треба да се одлучува само жената тоа да го прави,а кога треба да се одгледува,да се даваат пари мора и таткото.....
У реду е, фраеру, смири се. Покажа мушкоста? Браво, рачунај дека те тапшам по рамо.
Ова шо го пишуваш само иде у корист на про чојс муабетите. Фала. Убаво е кога ќе се прикажат работите низ призма на реалноста![]()
Фала за тапшањето по рамо
Убаво те прашувам зашто само мажот да можеш да го натераш да биде родител ?
Што ќе се онда двата родитела ако само едниот го има исклучивото право да одлучува ?
Едниот одлучува,нека го гледа едниот само детето....
Строго против Абортусот!!!
Ако немаат услови да го одгледуваат детето нека го дадат на посвојување на некои (барем денес кандидати за посвојување има колку да сакаш). Или пак нека го дадат во дом.
Не може да се каже Абортусот е Право на жената!
Треба да се праша и мажот. Што доколку мажот сака да го има детето кое го створил???
А што ако не сакам да имам старателство ?