- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 6
Баш се мислев одамна да поставам ваква тема ,ама стално заборавам.Неисе!Порано кога се возев со татко ми у тоа фиќото,стално се блендираше(два пати блиц со долгите светла)како опомена на возачите што ти доаѓаат во пресрет,дека наидуваат на дротови,те сообраќајци со радар или сл.Сега бе брат никој никого не ебава(да ми извините на израз),уште ако може да те заебе .Какво време дојде брееее!Јас да ви кажам сум малку од постарата генерација и си ги поштувам тие непишани правила сеуште и стално блицам по два пати ,ако мене никој не ме предупредува!Посебно сум ревносен кога се разминувам со југо,101,лада фиќо зошто знам дека кретениве нив најмногу ги малтретираат.Абе златно југо си продадов ако верувате само од тие причини не дека не го биваше.Абе појди до град ,нема џандар што нема да те застане.Сега е малку друга приказната многу ретко ме застануваат,(поголемо ауто)а ја па стално си ги пцујам и им свирам.Никад нема да им простам на кретените што ми измислија за она претекнување на колона од 3 возила што одвај одеа 10 на саат.Дозволено е 2.Блицајте бе луѓе не бидете себични!Позз