Aбе Врчак, несреќо една :)

врчак е во голем филм.Мислам...и Џастин Тимберлејк мојт вода да му носит:tapp:

Па добро никој не рече спротивно од тоа што ти го напиша!дај боже да има пеачи што ќе го наследат Тоше и ќе имаат таква хумана намера и харизма!Напоменав дека по неговата смрт многу пеачи сакаат да заработат на слава,автоматски само поради неговата трагедија!Кој беше Елвир и Јован пред 2 години?Никој!Сега нешто курнази се прават и прават кич музика и будали од себе!А за овој дечково што пее на аудицијава свака му част!Нека продолжи така!

како личност нормално дека засега тоше е најхуман од сите пејачи.
еве, види го тоше од почетокот на неговата кариера. тогаш тој не бил совршен како последните години на пример.
Затоа треба да им дадеме шанса и на други пејачи.
А Јован, Елвир и компанија, не можам никако да ги поднесам.
Пред се Јован е еден од најарогантните фаци што постои во македонскиот музичка сцена кај нас.
Елвир барем не е толку арогантен, но сите песни му личат една на друга.

Абе ајт клуќ на темава.Не ни го реметите лет цветот:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(мала шала).

Само едно нешто ќе кажам- МОЈОТ ЧОВЕК ЏЕЈ ЏЕЈ....уанс агејн гад сејв ас ол:tapp::tapp::tapp:

Да се потсетиме уште еднаш колку е чкарт човеков :)...па вака ли бе ке стануваме Тимберленд бе чедо :)

Абе баш ќе кажев музиката на песната е јака и испадна крадена. Ц Ц Ц

Интервју со Канчо на Антена 5:
А5: ДАли е вистина дека песната „Навлечен на тебе е крадена“?
П: Не, ние не ја украдовме, туку ја преработивме. Земен е само ритамот, текстот нема врска. Исто така го појачавме и басот.

А5: Еве ни стигна СМС.Која песна следна ќе ја преработите?
П: Тоа е изненадување. Нема да откријам. Има уште 2...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе ајде што ги реметите луѓето, крадени некрадени песни барем се трудат луѓево да живни македонскава естрада, попрво би ги слушал нашиве поп песни отколку турбо фолков кој е толку популар кај нас... Цеца? :tapp:

Абе ајде што ги реметите луѓето, крадени некрадени песни барем се трудат луѓево да живни македонскава естрада, попрво би ги слушал нашиве поп песни отколку турбо фолков кој е толку популар кај нас... Цеца? :tapp:

епа не е фер нечиј труд вака да се злоупотребува

Интервју со Канчо на Антена 5:
А5: ДАли е вистина дека песната „Навлечен на тебе е крадена“?
П: Не, ние не ја украдовме, туку ја преработивме. Земен е само ритамот, текстот нема врска. Исто така го појачавме и басот.

А5: Еве ни стигна СМС.Која песна следна ќе ја преработите?
П: Тоа е изненадување. Нема да откријам. Има уште 2...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Аа да, го слушав ова и јас :pos:

Сакам да ми кажат што подразбираат како разлика меѓу “крадење“ и “обработка“.

И ај да речиш таа песна, ами тие претходните? Апла се ископирани од странски песни.

Аа да, го слушав ова и јас :pos:

Сакам да ми кажат што подразбираат како разлика меѓу “крадење“ и “обработка“.

И ај да речиш таа песна, ами тие претходните? Апла се ископирани од странски песни.
Истото сакат да го кажат. Сакам да те ебам или сакам да водам љубов со тебе....тоа им е стилот на изразување

Раде д бест! Ај да не чујам лош збор за Врчак ќе има боксови!:):)
Шо се овие глупости ццц...:)

Сосема случајно пред некои си 2 месеци ја забележав песната на Крис Браун, која сум ја имал во компјутер и случајно се пушти на ред и викам оп Врчак срце мое:) Само после заборавив да отворам тема па сега дури видов дека и друг забележал. Од целава наша компанија Врчак, Јован, Елвир не ни очекувам нешто поарно.

Врчак vs Chris Brown

Денес си шетам по нетов и видете случајно на што наидов :)

Ритамот во позадината ми звучеше познат и "случајно" видов дека е ист како и со оваа песна

"Најдобрата" песна за 2008ма ете од кај им е на врчак и компанија..

Коментари?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom